A nyugdíjasok nagyon örülnek majd a Lidl bejelentésének

Az élelmiszerlánc bejelentése alapján bizonyos termékeket kedvezménnyel szerezhetnek be a 65 év felettiek.

Kedvezménnyel juthatnak hozzá egyes termékekhez a most kezdődő héten a 65 éven felüliek a Lidl üzleteiben – írja a hvg.hu a diszkontlánc hétfői bejelentése alapján. A Lidlben hétfőtől vasárnapig (2023. november 27-től december 3-ig) minden friss zöldséget és gyümölcsöt 10 százalékkal, minden Hazánk Kincsei száraztésztát pedig 20 százalékkal olcsóbban tudnak megvásárolni – a készlet erejéig.

Ezeket a termékeket olcsóbban kapják a Lidlben a nyugdíjasok

A vásárlók a kasszánál, az igazolványuk felmutatásával szerezhetik meg a kedvezményt.

A Lidl azonban feltételt szab a vásárlásnak, és kikötötte, hogy azonos termékből egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogrammot/csomagot/darabot vásárolhatnak kedvezményes áron, ezen kívül az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, továbbá a kedvezmény az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthető.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.