24 napon át leveskockán és ketchupon élt ez a férfi

A férfi nem önszántából fogyasztotta ezeket, hanem mert eltévedt a Karibi-tengeren.

Elvis François elmondása szerint még decemberben, a Holland-Antillákhoz tartozó Szent Márton-szigetéről indult el, később azonban kisodródott a nyílt tengerre, ahonnan nem talált vissza a partra.

A férfi 3 héten át sodródott a tengeren. François a hajón talált élelmiszerekkel próbált túlélni, ketchupöt, fokhagymaport és leveskockákat evett.

A folyadékbevitelét esővízből pótolta, melyet egy ruhával fogott fel. Bár a férfi lefogyott, de jó egészségügyi állapotban találtak rá.

Egyszer elvesztettem a reményt, és a családomra gondoltam, de köszönöm a parti őrségnek. Ha nem lennének, nem mesélném el a történetet.

A férfit a levegőből vették észre: a „help” (segítség) feliratból tudták, hogy valami nincsen rendben a vitorlással. Végül egy konténerhajó vitte őt Cartagena kikötővárosába, a vitorlását pedig magára hagyták.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek