Híres olasz kávézólánc nyitott üzleteket Budapesten

Az új kávézók az egykori Costa üzletlánc helyiségei helyén nyitottak meg a város több pontján.

Megjelentek a Caffè Vergnano 1882 kávézók Budapesten – számolt be a Világgazdaság. A lap beszámolója szerint az üzletek az Allee plázában, Gazdagréten és a Corvin Pláza mögött, az egykori Costa kávézók helyén nyitottak. A kávézókat a Coca-Cola HBC Magyarország forgalmazza franchise-rendszerben.

Híres olasz kávézólánc nyitott üzleteket Budapesten

A cég tavaly jelentette be, hogy növelni szeretné Magyarországon kávépiaci jelenlétét. A Coca-Cola HBC Magyarországhoz a Caffè Vergnano kávézókon kívül a Costa üzletei tartoznak, bár utóbbi elsősorban a kiskereskedelemben van jelen. A két márka közötti különbség, hogy míg a Costa Cafe alapvetően egy angol brand, a Caffè Vergnano „cento per cento” olasz prémiumkategória, amely kifejezetten az olasz eszpresszóra és az eszpresszó alapú meleg italokra fókuszál.


Ezek a cikkek is érdeklehetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

7 szépséges növény, ami kis kaspóban is buján nő

A konténeres kertészkedés ideális megoldás azoknak, akik kis helyen, a teraszon vagy az erkélyen szeretnének zöldellő, virágzó növényeket nevelni. Most bemutatjuk azokat a könnyen gondozható növényfajtákat, amelyek különösen jól érzik magukat kaspókban és virágtartókban.

Nosalty

További cikkek