Legjobb szépségápolási praktikáink

Ha már úgyis ott állsz a konyhában, nézz körül, mi mindent használhatsz szépséged ápolására, fiatal bőröd megóvására! Házi praktikák a javából!

A legjobb gondolatok a konyhában születnek, legyen a végtermék egy csodálatos torta vagy pont egy bőrradír. Ez tulajdonképpen mindegy. Olívaolajat kenhetsz a kezedre vagy akár a hajadra is. A lenmag gazdag omega-3-zsírsavban, ami nagy szerepet játszik az öregedési foltok és a ráncok megelőzésében. A kókuszolaj hidratál, és ragyogóvá teszi a frizurád. Hát ne csak süss-főzz a nagyszerű alapanyagokkal, hanem fordítsd saját hasznodra őket! Aztán, ha gondolsz egyet, festesd a körmödre kedvenc ételed, így mindig veled lehet. Csak éhségedben nehogy beleharapj!

Olvastad már?

Készíts házi légfrissítőt, hogy mindig jó illat legyen nálad!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek