Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Láttad már az idei év legjobb karácsonyi reklámját? - Ha nem, tutira könnyekre fakadsz tőle!

Néhány nap alatt felszántotta az internetet egy brit operatőr karácsonyi kisfilmje, amit fillérekből gyártott le.

Az adventi időszak közeledtével sorra érkeznek a meghatóbbnál-meghatóbb karácsonyi reklámok. Most egy brit operatőr, Phil Beastall mutatta meg, hogy nem kell sok pénz ahhoz, ha könnyre akarjuk fakasztani a nézőket. Mindössze 50 fontból (kb 18 ezer forint) hozta össze ezt a megható kisfilmet:

A film főszereplője Chris Ilston, színész. A férfi elhunyt anyja üzeneteit hallgatja le minden egyes karácsonykor. Az utolsó szalagon a következő áll: 

„Boldog karácsonyt kicsim. Egy újabb év telt el. Egy olyan dologgal szeretném kezdeni, amit eddig nem mondtam neked, köszönöm. Köszönöm, hogy időt szakítasz arra, hogy emlékezz rám!”

A videót már több mint 10 millióan nézték meg a közösségi és videómegosztó oldalakon. Többen azt írták neki, hogy inkább ezt a reklámot kellett volna választania a John Lewisnak a több millió fontba fájó Elton Johnos változat helyett.

Beastall azt szerette volna megmutatni, hogy kis költségvetésből is létre lehet hozni egy megható történetet, illetve, hogy nem feltétlenül az ajándék értéke a legfontosabb karácsonykor. 

Ezeket olvastad már?

via The Drum

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!