Láttad már az idei év legjobb karácsonyi reklámját? - Ha nem, tutira könnyekre fakadsz tőle!

Néhány nap alatt felszántotta az internetet egy brit operatőr karácsonyi kisfilmje, amit fillérekből gyártott le.

Az adventi időszak közeledtével sorra érkeznek a meghatóbbnál-meghatóbb karácsonyi reklámok. Most egy brit operatőr,Phil Beastall mutatta meg, hogy nem kell sok pénz ahhoz, ha könnyre akarjuk fakasztani a nézőket. Mindössze 50 fontból (kb 18 ezer forint) hozta össze ezt a megható kisfilmet:

A film főszereplője Chris Ilston, színész. A férfi elhunyt anyja üzeneteit hallgatja le minden egyes karácsonykor. Az utolsó szalagon a következő áll:

„Boldog karácsonyt kicsim. Egy újabb év telt el. Egy olyan dologgal szeretném kezdeni, amit eddig nem mondtam neked, köszönöm. Köszönöm, hogy időt szakítasz arra, hogy emlékezz rám!”

A videót már több mint 10 millióan nézték meg a közösségi és videómegosztó oldalakon. Többen azt írták neki, hogy inkább ezt a reklámot kellett volna választania a John Lewisnak a több millió fontba fájó Elton Johnos változat helyett.

Beastall azt szerette volna megmutatni, hogy kis költségvetésből is létre lehet hozni egy megható történetet, illetve, hogy nem feltétlenül az ajándék értéke a legfontosabb karácsonykor.

Ezeket olvastad már?

via The Drum

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...