Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a család már október óta a karácsonyt ünnepli: hóágyúval és ezernyi égősorral várják az ünnepet

Feldíszített karácsonyfák, havas táj, és karácsonyi díszek, amerre a szem csak ellát – mindez október elején. Egy angol család október 5-e óta hangolódik a karácsonyra.

Az adventi készülődés, a koszorú, a kisebb-nagyobb díszek hangulatossá varázsolják a lakást, azonban a Whitehead családnál ennél sokkal többről van szó. Az angol család évek óta október elején kezdi meg az ünneplést. Nekik köszönhetően a Mindenáron karácsony című film valóra vált.

Karácsony minden mennyiségben

Led füzérek a házon, felfújható jegesmedve, karácsonyi girlandok a lakásban és 4 feldíszített műfenyő – így indítja az előre hozott karácsonyi szezont Lee és Karry Whitehead. A család legfiatalabb tagjai 5,7 és 9 évesek, akik szüleikhez hasonlóan imádják a 3 hónapos karácsonyt, de a családi fészekből kirepült 2 felnőtt gyerekük is szereti az elnyújtott ünnepet.

Ez is érdekelhet

Ebben a hotelben az év 365 napján karácsony van! Foglalnál szállást egy éjszakára?

Október óta karácsonyi dalokat hallgatnak, ünnepi ételeket esznek, és hétvégenként, de ha úgy tartja kedvük hétköznap is karácsonyi filmeket néznek. Whiteheadék hagyománya a családfő gyerekkoráig nyúlik vissza, ugyanis már az ő szülei is imádták a karácsonyt minél nagyobb volumenben megünnepelni.

A jogi céget vezető családfő évente több százezer forintnak megfelelő fontot költ a negyedéves ünneplésre: idén a hab a tortán egy több mint 2 millió forintos projektor lesz, ami a ház tetejére vetíti a Betlehemet és a kis Jézust.

A díszítés felénél sem tartanak

Halloween után a 4 műfenyő mellé további 4 élő fát is hadrendbe állítottak, tovább folytatják a ház díszítését, és azért, hogy a gyerekek biztosan tudjanak hóangyalt csinálni, hóágyút is rendelt a mindenre elszánt apuka.

A házat sokan megcsodálják, és mivel Whiteheadék körülbelül 25 vendégre számítanak karácsonykor, mindent beleadnak a díszítésbe. Te mikor kezded a lakást feldíszíteni?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!