Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pénzt kér családjától a karácsonyi menüért egy agyafúrt anyós

A családot annyira sokkolta a mama ötlete, hogy azon is elgondolkoztak, inkább külön töltik az ünnepeket.

Aki már szervezett nagy karácsonyi ebédet vagy vacsorát a rokonsággal, az tudja, hogy a kellemesen, szeretetben eltöltött időt mennyi előkészület előzi meg. Ne szépítsünk, ha ki akarunk tenni magunkért, akkor a karácsonyi menü meg tudja terhelni a pénztárcánkat. Ezt ismerte fel egy brit hölgy, aki úgy döntött, hogy fejenként 17 fontot (kb. 6200 Ft)  kér azoktól, akik el akarnak jönni a családi, karácsonyi vacsorájára. 

A hölgy fiát sokkolta anyja döntése, a menye pedig annyira ideges lett, hogy azonnal közzétette a történteket az egyik szülőket tömörítő forúmon. Kíváncsi volt, mit szólnak mások anyósa ötletéhez. A legtöbbeket természetesen sokkolták a történtek, és azt írták, hogy ha a mama nem tudja anyagilag megoldani a karácsonyi menüt, akkor inkább ne hívjon meg magához senkit, vagy főzzön olcsóbb ételeket.

Volt olyan is, aki egyetértet a nénivel, mondván, nem várható el tőle, hogy egyedül finanszírozzon egy nagy családi vacsorát. Ugyanakkor a 17 fontos belépődíjat még azok is soknak tartották, akik szimpatizálnak a hölgy döntésével.

Szavazz!

Ti kinek az oldalán álltok?

Ezeket olvastad már?

via Mirror

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!