10 őszi dekortrend otthonra, amit nagyon csípünk

Az ősz sokkal többet kínál, mint a pumpkin spice latte és az almáspite. Ez a szezon több otthon töltött időt és kellemes meleg színeket hoz, úgyhogy éljenek a szórakoztató dekorációk!

Elérkezett az év leghangulatosabb szezonja rengeteg új őszi dekortippel, amelyek segítségével mi is berendezhetjük álmaink otthonát. Az egyszerű frissítésektől kezdve a szórakoztató kihívásokig mindent megtalálunk. Idén halmozhatjuk a plédeket és a díszpárnákat, de a tüzifát se felejtsük el!

Kezdjük kintről

Ahhoz, hogy teljesen felkészítsük otthonunkat a szezonra, ne spóroljunk az őszi veranda dekorációval. Ez lehet annyira egyszerű, mint egy nagy cserép szezonális virág kihelyezése, vagy ha szeretünk kézműveskedni, akkor a tökfaragás is.

Őszi home dekortrendek, amiket neked is ki kell próbálnod

Dizájnos edénygarnitúra

Ha réz edényeink vannak vagy ürügyet keresünk arra, hogy befektessünk egy ilyen készletbe, tekintsünk az eszközökre konyhai dekorációként.

A sínre felakasztott edények elegáns hatást keltenek és különösen jól mutatnak egy szép csempével a háttérben.

Díszíts edényekkel

Vigyünk virágot a fürdőszobába

A friss virágok még a legpuritánabb szobát is feldobják és hívogatóvá varázsolják. Ne féljünk a szokatlanabb helyiségektől, már ami a dekorációt illeti: tartsunk egy csokor őszi virágot a mosdókagylón vagy egy kis asztalkán a fürdőszobában.

Egy tál finomság

Egy szép zöldség- vagy gyümölcstál (szezonális alapanyagokkal!) csodálatosan mutat, ráadásul hasznos is, ha megkordul a gyomrunk. Irány a kert, a bolt vagy a termelői piac, és vásároljunk be mindent, amiben a szemünket gyönyörködtetnénk.

Elő a szép csetreszekkel

Őszi koszorú

Semmi nem jelent olyan hangulatos belépőt az őszi hangulatba, mint egy szezonális koszorú, amit a bejárati ajtóra akasztunk.

Boltban is vehetjük, de amennyiben kézzel készítenenénk el, semmiképpen se felejtsük le róla a tököket, őszi leveleket és bogyókat!

A bejáratot és ősziesítsd

Használjuk ki a jó levegőt

Cseréljük le a nyári díszpárnák huzatjait ősziesebb színekre, és vigyük ki a teraszra, hogy a szabad levegőn élvezhessük a szeptember, az október és a november csípősebb, de hangulatos és kellemes időjárását. Elő a meleg plédekkel és vázába az őszi növényekkel!

Őszi menedék

Narancsos finomságok

Használjunk őszi lombkoronák által ihletett színeket az otthonunkban. Legyen szó szőnyegről, egy hangsúlyos falról, díszpárnákról, takarókról vagy evőeszközökről, egy kis narancsos árnyalat mindenhol megállja a helyét.

Mindenbe becsempészheted az évszak hangulatát

Egyszerűen TÖKéletes

Bár a sütőtök a legkézenfekvőbb őszi dekoráció, érdemes egy kis szokatlan csavart vinni bele, ha valami igazán különlegesre vágyunk.

Ha valami sikkesebbet szeretnénk, mint az igazi tök, szerezzünk be vagy készítsünk mi kötött dísztököket.

Tökös kedvességek

Hívogató hálószoba

A hálónk felfrissítésének legegyszerűbb módja az, ha lecseréljük a szellős nyári huzatokat olyanokra, amiket őszi minták és árnyalatok díszítenek. Költséghatékony ötlet, hiszen minden évben eltehetjük és újra elővehetjük.

Színekben is barna és aranyló

Használjunk természet adta alapanyagokat

Őszi összejövetelek esetén rusztikus, erdei hangulatot árasztó kiegészítőket használjunk. Ilyenek például a fából készült tálak, amiken felszolgálhatjuk az évszak finomságait.

Gesztenyék a keksz mellé

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés:

Címlapról ajánljuk

További cikkek