Ezek lesznek a slágerszínek idén ősszel az otthonunkban

Van valami vonzó a festékben rejlő lehetőségekben. Egycsapásra képes megváltoztatni a hangulatunkat, mert a varázserejük oda repít, ahova csak szeretnénk.

A 2022-es őszi festék trendek hangulatos és lenyűgöző belső tereket ígérnek. Ahogy hamarosan elfordulunk a nyártól az előttünk álló hűvösebb napok felé, a meleg, gazdag és földes árnyalatok egyre hívogatóbbaká válnak.

Zöldek

A zöld festék nagyszerű alternatívája a tapétáknak. Meghittséget teremt a szobában, szinte olyan érzést kelt, mintha egy kasmír takaróba bugyolálnánk a helyet. A dizájnerek szerint érdemes a mélyebb, gazdagabb árnyalatokat választanunk a világosabb, könnyebb színek helyett.

Ez a szín a nappaliban, a mosdóban és az olvasó sarokban mutat a legszebben, hiszen egyszerre invitál misztikus utazásra, megnyugtat és felnyitja a szemünket.

Ezek lesznek a slágerszínek idén ősszel az otthonunkban

Bézs

Meleg, meghitt ölelés érzését keltik a bézs színűre festett falak. Remek semleges háttér a modern bútorokhoz és más erősebb színekhez, amelyekkel ebben a szezonban találkozhatunk, mint például a padlizsán és a meleg, földes rózsaszínek. Az irodánkban vagy nappalinkban mutat a legszebben.

Természetközeli árnyalatok

Tópszín

Csakúgy, mint a sötétzöldek mélysége, a gazdag tópszín is népszerű lesz ebben a szezonban, mert semleges, mégis merész, gazdag, éteri. Ez a legjobb választás a hálószobába, konyhába vagy a nappaliba – mindenhová, ahol álmodozni szeretnénk.

Natúrban pompázva

Okker

Gondoljunk a késő nyári naplementére, egy csésze aranytejre, vagy az őszi búzamezőkre – ez az okker a maga teljes pompájában, és ebben a szezonban épp itt van az ideje annak, hogy otthonunkba is elhozzuk.

Az élénkebb sárgák néha túl vidámak, míg az okker egy emelkedettebb és elegánsabb árnyalat.

Hangulatos, de nem olyan intenzív, mint az elmúlt években uralkodó kékek és zöldek. Tökéletes a nappaliba, illetve az étkezőbe, és csodásan mutat antik fehér falakkal párosítva.

Az okkerrel csak óvatosan

Fehér

Ez a klasszikus szín soha, de soha nem megy ki a divatból, és figyelembe véve a 2022-es év őszi slágereit, a fehér a legjobb kiegészítő festék minden árnyalat mellé. Egyszerre hűvös és meleg, minden benne van ami kell. Csodásan mutat a hálószobában, a nappaliban vagy az irodában, illetve plusz dekorációként.

A megunhatatlan kedvenc

Földes tónusú narancsok

Ezt a szín nemcsak a lakberendezésben, hanem az őszi divattrendekben is felbukkan. Elég gyönyörű ahhoz, hogy egy egész szobát kiszínezzünk vele, de érdemes megfontolnunk csupán csak egy-egy falrész lefestését az igazán funky hatás érdekében. Szépen mutat a konyhában és különálló falakon, csodásan mutat például, ha a szoba többi oldalát fehérre festjük le.

Napsütötte és ragyogó árnyalat, ami egy pillanat alatt átmelegít minket.

Nyugató narancs

Rózsaszín árnyalatok

A rózsaszín talán minden idők legnagyobb dizájnslágere. Időtlen, klasszikus, ragyogó és mégis semleges. 2022 őszén a pink összes árnyalata hódítani fog főleg a hálószobákban, a dolgozó sarkokban és az étkezőkben.

Fáradt és élénk rózsaszín keverve

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés:

Címlapról ajánljuk

További cikkek