Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

"A kórházak felvásárolták az élesztőt az élesztőgépekhez" - Anzselika Habpatron a #HÁZIMENZÁN főzött

Kedvenc influenszerünk, Anzselika Habpatron nemrég nálunk "főzött", és megmutatta, mit lehet készíteni egy kartonnyi májkrémből, vagy hogy miként lesz a zöldborsóból saslik.

"Múlt szombaton a Nosalty #házimenza kihívásán élőztem, erről készült ez a kis összefoglaló, melyben arra adok hasznos tanácsokat, hogy hogyan használjuk fel a hegyekben álló lisztet, cukrot, vécépapírt, amit összevásároltunk a karanténtól való félelmünkben.
Remélem fogok tudni segíteni!
Puszi! Anzselika
"

Mit is mondhatnánk?

Az elmúlt időszak legeredetibb és viccesebb vloggere, az influenszereknek görbe tükröt mutató Anzselika Habpatron, azaz Stefanovics Angéla színésznő (illetve alkotótársa, Végh Zsolt) nálunk „járt”, azaz főzött online az Instagramon, a Nosalty #HÁZIMENZA live-jában. A tematika a karantén idejére felhalmozott élelmiszerek köré épült, a kimerítő live-ban pedig Anzselika készített nekünk gyantát cukorból, zöldborsósaslikot, vattacukrot vattából, de azt is elárulta, hogyan lesz ősi hangszer kólásdobozból és rizsből. A kedvencünk mégis az a pillanat volt, amikor elárulta, miért nincs élesztő a boltokban:

„...nyilván a kórházak felvásárolták az élesztőgépekhez...”

Az imádni való összefoglaló videót itt nézhetitek meg:

Ha pedig a teljes live érdekel benneteket, azért ide kattintsatok!

#HÁZIMENZA

A Nosalty #HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Házimenzás receptjeinkből:

Emellett a Nosalty Instagramján elindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna, Palya Bea vagy Viszkok Fruzsina

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk a Nosalty Instagramján!

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!