Egy konyhai eszköz mind felett!

A Philips megalkotta a 21. századi nők vágyát, az értékes szabadidőt megtakarító Multicookert, szerkesztőségünk pedig örömmel veselkedett neki, hogy letesztelje.

A multifunkciós főzőkészülékkel az intelligens hőfokszabályozó és időzítő megoldásoknak köszönhetően különféle ételek széles választékát készíthetjük el úgy, hogy közben értékes szabadidőt spórolhatunk meg. Gyorsan, egyszerűen a tányérra varázsolhatjuk kedvenc fogásainkat, legyen szó carbonara spagettiről, almás-fahéjas zabkásáról, ázsiai stílusú csirkéről vagy akár csokoládés-diós tortáról.

A Philips több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a konyhai eszközök fejlesztésében. A Multicooker megalkotásával az elfoglalt 21. századi nőknek kívánnak segítséget nyújtani, hogy főzés közben több szabadidejük jusson családjukra és saját magukra. Sok nő fejében megfogalmazódtak már ilyesfajta gondolatok: “Bárcsak létezne egy olyan eszköz, amely úgy főzne, hogy közben nem kell mellette állnom és kevergetnem, hiszen annyi mindent csinálhatnék helyette”, vagy “Jó lenne, ha létezne egy olyan eszköz, amely helyettesítené a sok főzéshez szükséges készüléket – az ételpárolót, a rizsfőzőt, a turmixgépet… a konyhámban ugyanis nagyon kevés hely van.”

Szerkesztőségünk kipróbálta az új Philips Multicookert, mely egyszerű és kényelmes választ kínál ezekre az igényekre: a multifunkciót. Alkalmas számos konyhai eszköz, köztük ételpárolók, olajsütők, fazekak és serpenyők helyettesítésére, de az ételek végtelen választékának elkészítésére is. A Multicookerben egyszerűen készíthetünk leveseket, tésztákat, pörkölteket, de tortákat, lekvárt és akár joghurtot is. Ráadásul konyhai rutin sem szükséges a vele való főzéshez, így a tapasztalatlanok is igazi gasztronómiai különlegességekkel lephetik meg szeretteiket, barátaikat. Sőt, nem kell felügyelni használat közben, így gyors és ízletes ételeket készíthetünk, miközben hasznos időt tölthetünk a konyhán kívül. A Multicooker könnyen hordozható, ezért a nyaralóba vagy hétvégi kiruccanásokhoz is alkalmas.

Az ízletes ételek elkészítését egy 27 nemzetközi receptből álló füzet is segíti, amely a Multicooker tartozéka, és útmutatót ad levesek, tészták, pörköltek, torták, joghurtok vagy akár sonkák elkészítéséhez is. Mi végül egy toszkán paradicsomlevest választottunk a Nosalty oldaláról: a Multicooker funkciói alkalmasnak bizonyultak a paradicsomok könnyű hámozására, a hagyma párolására és a leves végleges megfőzésére is, sőt, mivel mindent egy edényben tudtunk elkészíteni, a mosogatási idő is jócskán lerövidült. A termék felső részén elhelyezkedő intelligens kezelőpanelnek köszönhetően könnyen beállíthattuk a főzési időt- és hőfokot. Az ételt nem kellett folyamatosan kevergetni, felügyelni, és a fazék mellett állni, csak betenni a hozzávalókat és várni a program végét jelző hangra. Ameddig a Multicooker dolgozott, lehetőségünk nyílt más ételek elkészítésére. Végeredményképpen pedig egy fűszerektől csodálatosan illatozó, színpompás levest kaptunk.

Következő főzésünk alkalmával egy répatortát készítettünk. Első hallásra furcsa lehet, hogy tortát is lehet sütni ebben a készülékben, de nem csalódtunk a Multicooker beváltotta a hozzá fűzött reményeinket. Egy puha, könnyű és ízletes tortát tálalhattunk 45 perc elteltével. Videónkon bemutatjuk, hogyan készült a finomság:

A répatortát egy csirkepaprikás elkészítése követte. Hihetetlen egyszerűen és gyorsan meg tudtuk oldani a feladatot:

A következő héten újabb receptet készítünk a Multicookerben, a főzésről készült videót pedig megosztjuk veletek a Nosalty youtube csatornáján. Kövessétek az eseményeket oldalunkon és a Facebookon!

Amennyiben megtetszett nektek a Multicooker, kapcsolódjatok hamarosan induló Facebook-játékunkhoz, és nyerjétek meg a multifunkciós gépet!

A Toszkán paradicsomleves receptjét itt találod

A Diós répatorta receptjét itt találod

A Gombás paprikáscsirke receptjét itt találod

A Multicookerről még több információt itt találsz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!