Erről a konyhai bútorról inkább mondj le, mert csak a gond van vele

Egy időben kifejezetten divatosak voltak, és valóban szépek és mutatósak tudnak lenni, azonban a legkevésbé sem praktikusak.

Csinos, esztétikus, egykor mindenkinek a konyhájában fellelhető volt, mégis talán az egyik legrosszabb döntés, ha őt választjuk: ne vegyünk üveges konyhaszekrényt, mert csak a gond van vele! Soroljuk is, hogy miért:

Erről a konyhai bútorról inkább mondj le, mert csak a gond van vele

Minden látszik

Mivel az üveg átlátszik, hiszen ez a lényege, ezért minden, ami mögötte van, szem elé kerül. Felejtsük el a trehányul bedobált tányérokat, bögréket, mert a legkisebb kupi is feltűnő egy ilyen konyhaszekrényben.

Arról nem is beszélve, hogy a kevésbé esztétikus használati tárgyaknak vagy a csúnyácska, törött étkészletnek sincs keresnivalója egy üveges szekrényben!

Nem nagy élmény az üvegszekrények tisztítása

Tisztán tartás

Mondani sem kell, de a sok kis üvegpanelt lemosni, tisztán tartani, megóvni az ujjlenyomatoktól nem gyerekjáték - és akkor adjuk hozzá, hogy a konyháról van szó, ahol főzünk, tehát a zsír- és ételfoltokkal is számolnunk kell.

+ hátrány: a takarítás problematikája ráadásul duplán jelentkezik, mert nemcsak az üveget kell sűrűn tisztítani, hanem a belő polcokat is, hiszen azok is szem előtt vannak!

Szóval, ha konyhafelújításban vagy -tervezésben vagyunk, inkább a zárt szekrényeket válasszuk, mindenki érdekében!

Forrásunk volt


Ezek a lakberendezési praktikák is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...