Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kitiltottak egy macskát a Tesco-ból, mégis mindennap ott pihen a kasszán

Egy angol város szupermarketének évek óta vendége Pumpkin, a hat éves vörös kandúr. A barátságos állatot megpróbálták kitiltani, a képek szerint nem túl sok sikerrel. 
Itthon el sem lehetne képzelni, az angliai Norwich városában viszont megeshet, hogy egy hat éves macskát kell kitiltani a Tesco-ból
 
 
A hat éves Pumpkin névre hallgató macska szinte kabalaállata volt az angol város egyik szupermarketének, és különösebben a vásárlóknak sem volt baja az állattal, külön közösségi oldalt is készítettek a vörös cicának. A bolt vezetősége (talán valamilyen külső nyomás hatására) tavaly novemberben úgy határozott, mégsem a leghigiénikusabb eljárás az, ha egy macskát korlátozás nélkül beengednek egy élelmiszereket áruló üzletbe, így kénytelenek voltak kizárni őt a boltból. 
 
 
Azóta a szupermarket sajtóosztálya is beismerte, hogy egy macskát eltiltani valamitől nem egyszerű dolog, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Pumpkin néhány hét elteltével újra feltűnt a Tesco bejáratánál, néha pedig még a bolt önkiszolgáló kasszájához is besurran, az üzlet dolgozói szerint pedig a macska bátrabb, mint valaha volt.  
 
 
A macska gazdája hiába próbálta távol tartani kedvencét a bolttól, Pumpkin folyamatosan a környéken kolbászol, látszólag pedig teljesen hidegen hagyja, hogy kitiltották őt a Tesco-ból. Vannak olyan vásárlók, akik a nem is olyan közeli városokból csak azért mennek a norwich-i szupermarketbe, hogy találkozzanak az amúgy nagyon barátságos állattal.
 

Ez is érdekelhet:

via Dailymail

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!