Kézműves lekvárok háza

Kamillás alma- vagy camparis narancslekvár? A "lekvárok házában" olyan ízpárosításokat is találunk, amelyekről eddig álmodni sem mertünk! (x)

A Kaldeneker Lekvárosház lekvárjai kis üzemben, kézműves technológiával készülnek. A jól kitalált és merészen alkalmazott ízpárosításokat Kaldeneker György szakács álmodja az üvegekbe.

A népszerű zöldség- és gyümölcslekvárok sok törődéssel, kevés cukorral, mindenféle mesterséges hozzávaló nélkül készülnek. A nagy kedvencek: a feketeerdő, a levendulás eper-, a kamillás alma- vagy a camparis narancsdzsem, a zöldségek közül pedig a paprika- vagy a hagymalekvár.

A legtöbb lekvár diétás változatban is elkészül, így a cukorbetegek és a fogyókúrázók is fogyaszthatják a sztíviával készült termékeket, melyek a paleo diétába is illenek. A paleorajongók hatféle új kekszet is kóstolhatnak a Lekvárosházból, melyek szintén különleges ízeket hoznak az repertoárba - kapható citrusos-kókuszos, gyömbéres-amarántos és zöldteás-jázminos keksz is. A boltban rendelhetők még fűszerek, lekváros és befőző üvegek, befőzési kellékek, süti keverékek, wellness termékek és egyedi kerámiák is.

A lekvárokhoz hazai termelők által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket használnak fel. A Lekvárosház honlapján recepteket, befőzési praktikákat, befőzős videókat is elérhetnek az érdeklődők.Az év bármely szakában rendelhető termékek a karácsonyi időszakban olyan különlegességekkel is kiegészülnek, mint a mézeskalácsos szilvalekvár, a narancsos-áfonyás almadzsem, a tokajis fügelekvár, a narancsos csokikrém vagy a különféle ízesített mézek. Az ajándékba szánt lekvárokat a megajándékozott címére ki is szállíttathatjuk, sőt, bármilyen egyedi csomagot is össze tudunk állíttatni, kívánság szerint. (x)

Tudj meg többet a Lekvárosház termékeiről

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ennek a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.

Hering András

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.