Te megtalálod a sajtok között a dobókockát?

Pörgessük fel egy kicsit a napot egy izgalmas fejtörővel, mely garantáltan új lendületet ad a munkához, a takarításhoz vagy a főzéshez!

Imádod a különböző fejtörőket és hétről-hétre várod, milyen izgalmas játékkal jelentkezünk? Olyannyira megszállottja vagy a különböző képrejtvényeknek, hogy megtaláltad a sushik között megbújú kis hernyót, rábukkantál a fagyik között megbújt jégkrémre, de azt a rejtvényt is megoldottad, hogy mi a hiba mosogatós képen.

Most ismét megdolgoztathatod az agyadat legújabb képrejtvényünkkel! Ezúttal az egerek és a sajtok között kell megtalálnod a dobókockát, mely lehet elsőre könnyűnek tűnik, azonban cseppet sem az.

Jöjjön a feladvány!

Te megtalálod a sajtok között a dobókockát?

Sikerült megtalálnod?

Nem? Adunk egy kis segítséget: a kép jobb oldalán keresgélj, és ne egy megszokott dobókockát kutass a szemeiddel, hiszen sajtnak álcázta magát a kis pimasz. Ha így sem leled, akkor lentebb megtalálod a megoldást:

Bizony, ott lapult

Ezek a képrejtvények is érdekelhetnek:

Forrásunk volt.


Még több képrejtvény:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: