Te milyen gyorsan találod meg a sült krumplit a képen?

Lassíts le egy kicsit és szánj pár percet a kikapcsolódásra is, ebben leszünk ma a segítségedre. A sok színes tárgy között elbújt egy sült krumpli is! Te vajon megtalálod 7 másodperc alatt?

A most következő képrejtvény nagyon izgalmasnak bizonyul, hiszen ezúttal nem egy kis gombot kell megtalálni a színes drazsék között, és nem is egy citromra kell rábukkannod a körték kavalkádjában. Ezúttal egy sült krumplit kell megtalálnod a sok színes tárgy között! Te vajon milyen gyorsan találod majd meg?

Íme a rejtvény:

Te megtalálod a sült krumplit?

Mai feladványunk első látásra könnyűnek tűnhet, ám hamar, azon kapod majd magad, hogy már több perce próbálod megtalálni a sült krumplit a fotón. De mi éppen ezért szeretjük ezeket a fejtőrő feladatokat! Tehát készen állsz a megoldásra? Ha szeretnéd, akkor még most egyszer megnézheted a fotót. Sőt, itt egy kis segítség is: a kép alsó részében bújt el a sült krumpli.

Mutatjuk a megoldást!

Igen, a jobb sarokban rejtőzött el!

Neked milyen gyorsan sikerült rábukkannod a sült krumplira?

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek