Átlagon felüli az intelligenciád, ha rájössz, ki lopta el a kenyeret

Egy izgalmas fejtörőt hoztunk nektek, melyben egy detektívnek kell segítenetek, ki lopta el a kenyeret.

A különböző képrejtvények nagyon meg tudják dolgozni az agyat, így érdemes néha-néha megoldanunk egyet-egyet. A képrejtvényeinkben általában valamilyen apró tárgy vagy élőlény van elrejtve, így történt ez legutóbb is, amikor 4 kivire kellett rátalálnod a madarak között. Most azonban egy detektíves fejtörő következik, melyben arra kell rájönnöd, ki lopta el a kenyeret!

Kezdődhet a játék?

Átlagon felüli az intelligenciád, ha rájössz, ki lopta el a kenyeret

Két nő és két férfi tartózkodik egy kávézóban. Mind a négyen a saját dolgukkal vannak elfoglalva, egyikük azonban elcsent valamit a vendéglátóhelyről. Egészen pontosan egy kenyeret.

Mindenkinek lehetősége volt elcsenni a pékárut, de vajon melyikőjük a valódi tettes?

A rejtvény egyáltalán nem egyszerű, éppen ezért is lehetséges, hogy a legtöbbeknek fél percre is szüksége lehet, hogy kiderítse, ki a tolvaj. Ha azonban 10 másodpercen belül rájössz, akkor a rekorderek közé tartozol.

...vigyázat, spoiler következik!

Ne aggódj, ha nem jöttél rá a megoldásra, lentebb eláruljuk:

Bizony, ő volt a tolvaj

Első ránézésre talán úgy tűnhetett, hogy a fekete hajú nő várandós, valójában a kenyeret rejtette el a ruhája alatt. 

Még több képrejtvény:

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

Párizsi, panko, sörtészta – Útmutató az 5 leggyakoribb panírfajtához

Magyarként az ember előszeretettel ránt ki mindent, tulajdonképpen bármit: a panírozás így viszonylag nagy részét teszi ki a konyhában töltött életünknek. Nem árt hát, ha felsőfokon végezzük a különböző húsok, halak és zöldségek bundázását – remélhetőleg a most következő útmutató az összes bennünk maradt kétséget és megválaszolatlan kérdést elűzi majd. Lássuk az 5 leggyakrabban használt panírozási technika minden csínját-bínját.

Lakos Benedek

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.