Egy igazi zseni vagy, ha 13 másodpercen belül megtalálod a malacot a csirkék között

A malacka eltévedt a mezőn – te megtalálod a csirkék között elrejtőzött kis kurtafarkút?

Az agyadra megy már a karácsonyi készülődés, és szeretnél egy kicsit kizökkeni? A gondosan kialakított vizuális fejtörők tökéletesek rá, hogy kicsit felfrissítsd és megmozgasd elfáradt elmédet.

A legfontosabb, hogy minél gyorsabban megtaláld a csibék között elbújt malackát. A profik 13 másodperc alatt kiszúrják a kertben eltévedt sertést. A lényeg, hogy a cuki állatok pásztázása közben koncentrálj, fókuszodat irányítsd a képre, kizárva a külső ingereket, így tudod a lehető leggyorsabban megtalálni az elrejtett részletet.

Íme a feladvány:

Keresd meg a malacot a képen!

Ha nem sikerült megtalálnod, akkor itt most leleplezzük, hol bújt el!

Bizony, itt rejtőzött el

Neked sikerült megtalálnod?

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!