Karácsonyi menüajánlatunk - hangolódj az ünnepekre könnyed fogásokkal

Minden évben bizonytalan vagy az ünnepi menüsort illetően? Segítünk! Rendhagyó, karácsonyi kiadású, "Mit főzzek ma" válogatásunk következik.

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma céklakrémlevest hoztunk, erdei tabuléval és tiramisuval.

LEVES

Kókusztejes céklakrémleves gyömbérrel

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Erdei tabulé és fokhagymás-szójás csirke

Recept itt!

Még több bulgursaláta itt!

DESSZERT

Tiramisu ahogy Mercedes készíti

Recept itt!

Még több tiramisu itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek