Nagyon bizarr, de így készül egy tábla csokoládé

Vannak benne kissé bizarrnak tűnő részek, melósabb folyamatok, de a végeredmény egy tábla mennyország. Mutatjuk, hogyan készül a csoki!

Szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné a csokoládét valamilyen formában. Teljesen mindegy, hogy egy szelet csokoládéról van szó, egy csokitortáról, vagy éppenséggel a táblás változatról. De bármennyire is rajongunk érte, valószínűleg fogalmunk sincs arról, pontosan hogyan is készül ez az isteni finomság.

Most a Flavor Lab YouTube-csatorna készített egy videót arról, hogyan is készül a csokoládé. A videóban minden egyes lépést bemutatnak, ami a készítők szerint igen mókás, de a látszat ellenére nem kicsit melós feladat.

A videó alatti leírásból kiderül, hogy több mint 2 hónapig tartott elkészíteni a csokoládét – tény, hogy alapesetben nem tartana ennyi ideig a folyamat, a készítő azonban néhányszor hibát vétett, máskor pedig technikai gondok adódtak.

Szerencsére a videó végül sikeresen elkészült, így lépésről lépésre csodálhatjuk meg, hogyan készül egy tábla csokoládé. Elég bizarr, nem igaz?

Forrásunk volt.


Még több csoki:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.