Nagyon bizarr, de így készül egy tábla csokoládé

Vannak benne kissé bizarrnak tűnő részek, melósabb folyamatok, de a végeredmény egy tábla mennyország. Mutatjuk, hogyan készül a csoki!

Szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné a csokoládét valamilyen formában. Teljesen mindegy, hogy egy szelet csokoládéról van szó, egy csokitortáról, vagy éppenséggel a táblás változatról. De bármennyire is rajongunk érte, valószínűleg fogalmunk sincs arról, pontosan hogyan is készül ez az isteni finomság.

Most a Flavor Lab YouTube-csatorna készített egy videót arról, hogyan is készül a csokoládé. A videóban minden egyes lépést bemutatnak, ami a készítők szerint igen mókás, de a látszat ellenére nem kicsit melós feladat.

A videó alatti leírásból kiderül, hogy több mint 2 hónapig tartott elkészíteni a csokoládét – tény, hogy alapesetben nem tartana ennyi ideig a folyamat, a készítő azonban néhányszor hibát vétett, máskor pedig technikai gondok adódtak.

Szerencsére a videó végül sikeresen elkészült, így lépésről lépésre csodálhatjuk meg, hogyan készül egy tábla csokoládé. Elég bizarr, nem igaz?

Forrásunk volt.


Még több csoki:

Címlapról ajánljuk

További cikkek