Jon Bon Jovi éttermeiben INGYEN kaphatnak ételt a rászorulók

A '80-as és '90-es évek egyik leghíresebb rockzenésze mostanában a gasztronómiában utazik, éttermeiben pedig nem a luxus uralkodik. Ő másoknak próbál segíteni. 

A Soul Kitchen nevű kezdeményezést néhány éve indította el az énekes saját alapítványa egyik fő projektjenként. Jelenleg két éttermet működtetnek Amerikában, azon belül New Jersey-ben és a Toms nevű folyó közelében, ahol néhány éve még a Sandy hurrikán végzett hatalmas pusztítást.

Az étteremben kapható ételek egyszerre ínycsiklandóak és laktatóak is, a fizetés azonban majdnem teljesen önkéntes alapon megy. Aki megteheti, annak 20 dollárt kell fizetnie, aki viszont anyagi gondokkal küzd, elég, ha az étel elfogyasztásáért cserébe néhány órát önkénteskedik vagy a konyhában, vagy az étterem közeli gyümölcsöseiben.

Bár egy szolidaritási projektről van szó, az éttermek minőségi ételeket kínálnak, melynek nagy része organikus alapanyagokból készül. A 20 dolláros menü 3 fogást ölel fel, lehet kapni például borsmentasalátát, szőlőt, feta sajtot, de egy kiadós sertésbordára is szert tehetnek azok, akik az étterembe látogatnak.
Az Instagramon található fotók alapján úgy fest, maga Jon Bon Jovi is sok időt tölt az étteremben, így a látogatók az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb énekesével is találkozhatnak ezen a különleges helyen.

EZ IS ÉRDEKES:

via

címlapfotó

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek