Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jon Bon Jovi éttermeiben INGYEN kaphatnak ételt a rászorulók

A '80-as és '90-es évek egyik leghíresebb rockzenésze mostanában a gasztronómiában utazik, éttermeiben pedig nem a luxus uralkodik. Ő másoknak próbál segíteni. 

A Soul Kitchen nevű kezdeményezést néhány éve indította el az énekes saját alapítványa egyik fő projektjenként. Jelenleg két éttermet működtetnek Amerikában, azon belül New Jersey-ben és a Toms nevű folyó közelében, ahol néhány éve még a Sandy hurrikán végzett hatalmas pusztítást. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen) által megosztott bejegyzés,

Az étteremben kapható ételek egyszerre ínycsiklandóak és laktatóak is, a fizetés azonban majdnem teljesen önkéntes alapon megy. Aki megteheti, annak 20 dollárt kell fizetnie, aki viszont anyagi gondokkal küzd, elég, ha az étel elfogyasztásáért cserébe néhány órát önkénteskedik vagy a konyhában, vagy az étterem közeli gyümölcsöseiben. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen) által megosztott bejegyzés,

Bár egy szolidaritási projektről van szó, az éttermek minőségi ételeket kínálnak, melynek nagy része organikus alapanyagokból készül. A 20 dolláros menü 3 fogást ölel fel, lehet kapni például borsmentasalátát, szőlőt, feta sajtot, de egy kiadós sertésbordára is szert tehetnek azok, akik az étterembe látogatnak. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen) által megosztott bejegyzés,

 
Az Instagramon található fotók alapján úgy fest, maga Jon Bon Jovi is sok időt tölt az étteremben, így a látogatók az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb énekesével is találkozhatnak ezen a különleges helyen. 
 

EZ IS ÉRDEKES: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!