Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Jóbarátok híres kávézójában mostantól te is ihatsz egy finom feketét

Ki ne akarna meginni egy finom kávét a Jóbarátok kávézójának kényelmes kanapéján? Az álom most valósággá vált, egy ruhabolt ugyanis megnyitotta a Central Perk kávézót. 

A Primark ruházati üzletlánc itthon még kevésbé ismert, számos más európai országban azonban széles választékának és jó árainak köszönhetően ez az egyik legnépszerűbb ruhabolt. 

A márka manchesteri üzlete tegnap nyitotta meg első kávézóját, mely egy az egyben a Jóbarátok című sorozat Central Perk kávézójának mintájára készült. A kávézóban a forró italok és péksütemények mellett különböző, a sorozathoz köthető ereklyéket is vásárolhatunk, és természetesen az ikonikus kanapé másolatába is belesüppedhetünk egészen addig, amíg más nem követeli magának a helyet egy fotó erejéig. 

Külön jó hír, hogy a kávézó csak és kizárólag fenntartható termelésből származó alapanyagokat használ. Az üzlet ezzel a kávézóval állít emléket az idén 25 éves sorozatnak. 

A Primark nem először nyit tematikus kávézót üzleteiben, Birminghamben (ahol nem mellesleg a világ legnagyobb, ötemeletes boltja található) egy Disney kávézót építettek fel a vásárlók számára. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via Ladbible, címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!