Játssz, és nyerj DVD-t!

Aki még nem látta, nem maradt le semmiről! Játsszatok velünk, és megnyerhetitek DVD-n Jennifer Aniston és Jason Sudeikis fergeteges vígjátékát, a Családi üzelmeket (16)!

Ez a család más, mint a többi. Első ránézésre mintaszülők átlagos gyerekekkel, de ez csak a látszat. David Clark egy pitiáner díler, aki mindig abban bízott, hogy ha kispályás marad, nem érheti baj - persze tévedett, méghozzá nagyon nagyot. Ahhoz, hogy kijavítsa egy véletlen, de annál nagyobb hibáját, kénytelen egy nagy szállítmányt áthozni Mexikóból. Szerencsére jó szomszédja, a cinikus sztriptíztáncosnő (Jennifer Aniston), és két züllött kiskorú (Emma Roberts, Will Poulter) segítenek neki: úgy tesznek, mintha családi túrán járnának, lakókocsijuk azonban csempészáruval van tele. Az ötlet jó - a kivitelezés viszont elképesztő következményekkel jár.

Nézz bele a film előzetesébe!

Ők a "kamu családdá" összeverődött Millerék - 4 különböző karakter egy fergeteges vígjátékban, tonnányi poénnal és még több bonyodalommal.

Játssz és nyerj!

Szeretnéd beszerezni 2013 egyik legnépszerűbb vígjátékát DVD-n is? Válaszolj helyesen kérdésünkre január 19-én éjfélig, hogy te is a szerencsés nyertesek között lehess! A helyesen válaszolók között 5 db DVD-t sorsolunk ki, ami tartalmazza a mozis és a bővített változatot is.

Sorsolás: 2014. január 20. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

A filmezés nálad sem az igazi nassolnivaló nélkül? Mi tudjuk a tökéletes sajtos stangli receptjét, és egy szuper eszközt is ajánlunk hozzá! A NoSalty Webshopban kapható pálcika sütőformával villámgyorsan elkészítheted kedvenc sós vagy édes ropogtatnivalódat.

Még több praktikus szilikon sütőformát itt találtok

Sós pálcika sütőforma a NoSalty Webshopban

1-1 DVD-t nyert:

Mányi-Szabó Katalin
Dr. Osváthné Bolla Mária
Schweiger Zoltánné
Palásti Eszter
Szakál Mihályné
Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!
Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek