Játssz és nyerj adventi édességcsomagot!

A Magyar Édességgyártók Szövetsége édes meglepetéssel készült Adventre. Nyisd ki a kalendárium ablakait, küldd be a választ és nyerd meg az édességcsomagokat!

Játssz és nyerj!

Szeretnéd megnyerni a Magyar Édességgyártók Szövetségének tagvállalatainak édességcsomagjait? Válaszolj kérdésünkre, hogy részt vehess sorsolásunkon:

Akár már most is kinyithatod az adventi kalendárium összes ablakát, hogy megtudd, melyik évben alakult a Magyar Édességgyártók Szövetsége. A logók 1-1 számot rejtenek, fedd fel mindegyiket, hogy megjelenjen a naptár alatti mezőben a megoldás.

A kalendáriumot itt találod:

Küldd el az évszámot a cikk végén található űrlapon, hogy részt vehess a sorsoláson. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Fontos információk!

A játék időtartama: 2013. december 1-24. Sorsolás: 2013. december 27-én

Nyereményeink:

Fődíj:

A Magyar Édességgyártók Szövetsége tagvállalatainak gigantikus, közös édességcsomagja

Különdíjak:

  • 1 exkluzív chocoMe ajándékcsomag
  • 3 karácsonyi Bonbonetti ajándékcsomag
  • 5 Coco-Mix kókuszrúd ajándékcsomag
  • 3 Detki keksz ajándékcsomag
  • 3 Ferrero ajándékcsomag
  • 3 Haribo gumicukorcsomag karácsonyi díszdobozban
  • 3 Chio ajándékcsomag
  • 3 exkluzív Merci ajándékcsomag
  • 2×10000 forint értékű vásárlási utalvány a szamostorta.hu weboldalon
  • 3 Tutti ajándékcsomag

Tudj meg többet a Magyar Édességgyártók Szövetégéről

Legújabb receptek

Citromos és narancsos fánkcsigák

Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...