Ismét Európa legjobbjai között két magyar hamburgerező!

2020-ban is sikerült bekerülnie egy budapesti burgerezőnek a Top10-be, egy másiknak pedig a Top50-be, ami óriási megtiszteltetés. Kíváncsi vagy, kik került fel a listára?

A Big 7 Islands utazási magazin idén is összeállította a Top50 burgerező listáját, amire idén ismét felkerült két magyar hely is. A Tuning Burger a 43. helyet, míg a Bamba Marha Bár az előkelő 6. helyezést szerezte meg, ami óriási megtiszteltetés Budapestnek és Magyarországnak is.

A magazin minden országból válogatott tesztelőket, a végeredmény megszületésében pedig a 2,5 milliós olvasótábornak és a szerkesztői csapatnak is volt beleszólása. A lista összeállításánál figyelembe vették az online értékeléseket, a releváns blogokat és médiamegjelenéseket is.

A 43. helyezettTuning Burgert az Akácfa utcában találjátok, a Bamba Marhátpedig több ponton is, többek között a Deákon, a Bazilikánál vagy az Oktogonnál.

Ha kíváncsi vagy Európa legjobb 50 hamburgerezőjére, itt találod a teljes listát!

Gratulálunk mindkét helyezettnek!

Ezeket olvastad már?

via

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!