Ismét Európa legjobbjai között két magyar hamburgerező!

2020-ban is sikerült bekerülnie egy budapesti burgerezőnek a Top10-be, egy másiknak pedig a Top50-be, ami óriási megtiszteltetés. Kíváncsi vagy, kik került fel a listára?

A Big 7 Islands utazási magazin idén is összeállította a Top50 burgerező listáját, amire idén ismét felkerült két magyar hely is. A Tuning Burger a 43. helyet, míg a Bamba Marha Bár az előkelő 6. helyezést szerezte meg, ami óriási megtiszteltetés Budapestnek és Magyarországnak is.

A magazin minden országból válogatott tesztelőket, a végeredmény megszületésében pedig a 2,5 milliós olvasótábornak és a szerkesztői csapatnak is volt beleszólása. A lista összeállításánál figyelembe vették az online értékeléseket, a releváns blogokat és médiamegjelenéseket is.

A 43. helyezettTuning Burgert az Akácfa utcában találjátok, a Bamba Marhátpedig több ponton is, többek között a Deákon, a Bazilikánál vagy az Oktogonnál.

Ha kíváncsi vagy Európa legjobb 50 hamburgerezőjére, itt találod a teljes listát!

Gratulálunk mindkét helyezettnek!

Ezeket olvastad már?

via

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Nagyon nem mindegy, mit csinálsz az üres coca-colás palackoddal

A műanyaghulladék globális probléma – és megoldani is csak akkor tudjuk, ha mindannyian összefogunk, nagyvállalatoktól a fogyasztókig. A Coca-Cola folyamatosan dolgozik a megoldáson is: vállalásai között szerepel, hogy az egész világon csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET palackja felerészben már újrahasznosított műanyagból lesz.

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!