Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen a tökéletes rántott csirke Gordon Ramsay szerint

Ahány ház, annyi változata van a rántott csirkének. A sztárséf elárulta, milyen szerinte a tökéletes panírozott sült hús.

A rántott csirke az egyik legnépszerűbb étel. Mindenki máshogy készíti, mindenkinek megvannak a saját kis trükjei. Ki olajban, ki zsírban, ki sütőben szereti sütni. Gordon Ramsay-nek is megvan a módszere a tökéletes rántott csirke elkészítésére:

A brit sztárséf trükkje, hogy a csirkecombokat fokhagymás, rozmaringos, hagymás íróban pácolja, majd utána sós, borsos, füstölt paprikás lisztbe forgatja. Ezután újra az íróba teszi a húsokat, majd ismét a lisztbe forgatja. Zsemlemorzsát egyáltalán nem használ. Ezután forró olajban süti ki a húsokat.

Rántott csirkés kedvenceink:

...ezeket láttad már?


via Foodbeast.

Szólj hozzá!

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

piripocsi
piripocsi Thu, 2017-07-06 16:10

A túró készítés mellékterméke. Nagyon finom, hűsítő ital

Felica
F. Bea / Felica Tue, 2017-07-04 08:50

Én a karajt pácoltam már hasonlóképpen, de nem íróban, hanem tejben áztattam egy napig. Petrezselymet is lehet bele tenni. Fontos, hogy ne legyenek vastagok a szeletek, max. 1 cm, utána klopfolni sem kell és ízes, omlós lesz a hús. A zsemlemorzsához lehet darált diót keverni. Másik: Egyszer a férjem nagymamája, mikor már nem látott túl jól, véletlenül zsemlemorzsa helyett búzadarába forgatta a csirkecombokat. Erre már az evésnél jöttünk rá, mikor gyanúsan szabályosak voltak a megpirult szemcsék a húson. Teljesen jó volt, ropogós, és ízletes :-D