Ilyen egy hetünk palacsintaként

Fáradt vagy, nincs kedved olvasni? Nézd meg velünk, milyen palacsintából készült állatként képzeli el magát - és minket - a tehetséges cukrász hétfőtől vasárnapig. Cuki!

Ezen a lassú és picit nyomott időjárással is megáldott hosszúhétvégén biztos nincs nagyon kedvetek cikkeket olvasgatni - megértjük. Ezért egy kedves kis videót hoztunk nektek egy rettentő tehetséggel megáldott cukrászról, aki állatformájú palacsintákat készít - minden napra egyet. Tényleg lövésünk sincs, hogy lehet ezt megtanulni, és hogy hogyan tapasztalta ki, milyen formára és mintában fog kisülni megfordítás után a kívánt alakzat. Bámulatos és aranyos egyben!

1. Vasárnap - lusta lajhár

2. Hétfő - morcos macska aka a híres Grumpy Cat

3. Kedd - a hátára fordult teknős (még nem rázódtál bele a hétbe)

4. Szerda - púposteve (a legdolgosabb nap)

5. Csütörtök - dino (már mindennel elbánsz)

6. Péntek - a mindenre elszánt vadmacska (végre péntek, jön a hétvége)

7. Szombat - boldog napszemüveges kutya (vidámság, pihenés, buli)

Jöjjön a végére néhány palacsintarecept is, hátha megkívántátok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.