Ilyen egy hetünk palacsintaként

Fáradt vagy, nincs kedved olvasni? Nézd meg velünk, milyen palacsintából készült állatként képzeli el magát - és minket - a tehetséges cukrász hétfőtől vasárnapig. Cuki!

Ezen a lassú és picit nyomott időjárással is megáldott hosszúhétvégén biztos nincs nagyon kedvetek cikkeket olvasgatni - megértjük. Ezért egy kedves kis videót hoztunk nektek egy rettentő tehetséggel megáldott cukrászról, aki állatformájú palacsintákat készít - minden napra egyet. Tényleg lövésünk sincs, hogy lehet ezt megtanulni, és hogy hogyan tapasztalta ki, milyen formára és mintában fog kisülni megfordítás után a kívánt alakzat. Bámulatos és aranyos egyben!

1. Vasárnap - lusta lajhár

2. Hétfő - morcos macska aka a híres Grumpy Cat

3. Kedd - a hátára fordult teknős (még nem rázódtál bele a hétbe)

4. Szerda - púposteve (a legdolgosabb nap)

5. Csütörtök - dino (már mindennel elbánsz)

6. Péntek - a mindenre elszánt vadmacska (végre péntek, jön a hétvége)

7. Szombat - boldog napszemüveges kutya (vidámság, pihenés, buli)

Jöjjön a végére néhány palacsintarecept is, hátha megkívántátok!

Bögrés palacsinta

Nagyon finom és laktató édesség. A recept használható császármorzsa készítéshez is, csak akkor szét kell sütés közben vágni a tésztát. Ebből a mennyiségből 10-12 db palacsinta ...

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...