Ilyen a világ egyik leggazdagabb emberének otthona: kukkants be Elon Muskhoz

A Tesla alapítója és egyébként a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk még tavaly elhatározta, hogy megválik minden fizikai tulajdonától. Ennek köszönhetően meg is hirdette Bel Air-i házát...sőt, nem is egyet!

Elon Musk két, Bel Air-ben található ingatlanját is meghirdette, ráadásul nem kérte ingatlanos segítségét, saját maga vette kezébe az eladást. A nagyobbik, 30 millió dolláros kastélyt végül 29 millióért adta el „William” Ding Lei kínai milliárdosnak.

Variety.com

Tulajdonában volt még egy kisebb, 9,5 millió dollárra becsült ingatlan is, ami korábban Gene Wilder színészé volt. Az otthon 1951-ben épült, közel 250 négyzetméteres, kilátása pedig a Bel Air Country Clubra és Los Angeles-re nyílik.

Variety.com

Ezt az épületet egyébként Elon Musk gyerekei használták magániskolának. Ezt az otthont végül 7 millió dollárért adta tovább, öt háló- és négy fürdőszoba van benne, egy kisebb vendégépület és egy medence is.

Variety.com

Természetesen rengeteg kisebb-nagyobb ingatlannal rendelkezik az üzletember. A szakemberek szerint az összes lakásra jellemző a letisztult elegancia, a modern formák, a minimalizmus. A konyháiban a tágas terek, magas minőségű, beépített konyhai eszközök, fa és márvány kombinációja adja ki az összképet, mint például ebben a kaliforniai ingatlanban, amit korábban ugyancsak eladásra kínált.

A videóra kattintva te is körbenézhetsz a pazar otthonban. Külön ajánljuk figyelmetekbe az étkezőt, ami az üveg asztallal, az azt körülvevő óriási ablakokkal tökéletes kombináció.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek