Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy alig 23 négyzetméteres kis kuckó ennyire menő konyhát rejt

Mutatunk egy apró, de csodálatos otthont, elragadó környezetben. Ide azonnal, kérdés nélkül beköltöznénk!
Új-Zélandon található ez a csodálatos miniotthon egészen elképesztő, már-már festői környezetben. Az alig 23 négyzetméteres apró házból ráadásul semmi sem hiányzik, ami a kikapcsolódást szolgálja.
 
 
A háznak még terasza is van, ráadásul gyönyörű kilátással a Csendes-óceánra, valamint a  belső tér is csodásan van kialakítva, kényelmes, trendi és praktikus is. Az otthon további nagy előnye, hogy rendkívül világos. 
 
A tervezők pedig a legapróbb részletekre is figyeltek. 
 
 
,,A konyhaszekrények rétegelt falemezből, nyárfából készültek, ez hosszú élettartamú és nagyon jó anyag szekrények készítéséhez. A konyha színeit – fehér és barna kombinációja – úgy választottuk meg, hogy megfeleljenek a ház színsémájának” – mondta a lakás tervezője, Gina Stevens. 
 
És tényleg, bármennyire is apró a konyha, nagyon mutatós, és még páraelszívó is kapott benne helyet. (Tény, nem a nagy főzések színtere, de a célnak maximálisan megfelel.) 
 
 
A konyha folytatása az egészen egyszerű és apró étkező, ami két modern fehér székből és egy kis asztalból áll. 
 
 
Külön pozitívuma a kis kuckónak, hogy minden egyes szeglete be lett építve, hogy minél több pakolófelület legyen. A galériához felvezető lépcső alatti részt is maximálisan kihasználták:
 
 
Te eltöltenél itt pár napot? Mi biztosan!
 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!