Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az IKEA felvásárolja a használt bútoraidat

Az IKEA tavasztól visszavásárolja a feleslegessé vált használt bútorokat. Íme a részletek a "Bútorok második élete" szolgáltatásról. 
Az IKEA idén tavasztól visszavásárolja a használt IKEA-bútorokat – írja a Kreatív.hu.

A cég egyik fő célja ezzel a szolgáltatással, hogy tovább ösztönözze a vásárlókat a körkörös és az együttműködésen alapuló fogyasztásra. A svéd bútorgyártó új szolgáltatásokkal és ötletekkel segíti az embereket arra vonatkozóan, miképpen lehet egy bútor életét meghosszabbítani, majd bérbe adni vagy eladni. 
 
 
„Szeretnénk vásárlóinkat mindenben támogatni, amely egy bútor élettartama alatt előfordulhat, például hogy miként tarthatják fent egy bútor minőségét; kérhetnek tőlünk cserealkatrészeket, ha arra van szükségük, de abban is tudunk segíteni, ha a bútort el szeretnék adni vagy eladományoznák” – nyilatkozta Vladimír Víšek, az IKEA regionális fenntarthatósági vezetője (csehországi-magyarországi-szlovákiai régió).
 
Csehországban és Szlovákiában már elindították a Bútorok második élete szolgáltatást, tavasztól pedig Magyarországon is lehetőség lesz visszaadni azokat a használt IKEA-bútorokat, amelyekre a fogyasztóknak már nincs szükségük. Ezek az áruk visszavásárlási áron lesznek értékesítve a leértékelt termékek részlegén. 
 
„Mivel kiállunk termékeink minősége mellett, így az újra eladott használt bútorokra egy év garanciát adunk. Így biztosítjuk a termékek lehető leghosszabb ideig tartó használatát" – mondta Vladmiír Víšek. 
 
Az IKEA idei terveiben szerepel az is, hogy új átvételi pontokat nyisson négy városban: Pécsett, Veszprémben, Kecskeméten és Debrecenben, valamint egy új önkiszolgáló csomagátvételi pontot is az Örs vezér téri áruháznál. 
 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!