Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az IKEA az egyik legfontosabb védőeszköz gyártásába kezd

Az IKEA sem tétlenkedik a koronavírus-járvány idején. Bár áruházaikat ideiglenesen bezárták, a gyártósoron nem áll meg a munka, sőt! Ők is az egészségügyet segítik a harcban.
Az IKEA kedden közölte a hírt, miszerint a cég védőeszközök gyártásába kezd – írja a Reuters-re hivatkozva a portfolio.hu. A svéd bútorcég szájmaszkokat és kötényeket készít majd a kórházak számára, ezzel is segítve az egészségügyben dolgozókat, a tervek szerint pedig rövid időn belül más higiéniai eszközök gyártását is megkezdik majd: lesz fertőtlenítő és teljes arcot eltakaró műanyag arcvédő is. 
 
 
Az Inter IKEA globális beszerzési menedzsere, Henrik Elm azt nyilatkozta, hogy bár a pénzügyi kieséssel nekik is meg kell küzdeniük, az irodabútorok iránti kereslet például nem hagyott alább, mivel a járvány alatt is sokan dolgoznak otthonról. Az IKEA világszerte több országban, például Magyarországon, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is bezárta áruházait, Kínában viszont sok boltot már újra megnyitottak a vásárlók előtt. 
 
A svéd cég mellett számos ismert márka állt át maszk, fertőtlenítő és orvosi felszerelés gyártására, így a Gucci, a Nanushka, a Louis Vuitton, a H&M, a Zara vagy például a MOL is.
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!