Így nem lesz rúzsfoltos a poharad!

Az élet nagy kérdései sorozat újabb gyöngyszeme: hogyan védjük ki, mi, nők, hogy üvegpoharunk csúnya rúzsfoltos legyen, ha iszunk belőle?

Imádod a tűzpiros vagy a rikító pink rúzsokat, viszont szeretsz szépen és konszolidáltan bort /pezsgőt inni, ha társaságban vagy? Megértjük, segítünk: a taktika, melyre olyan régóta vágytál, hogy ne legyen rúzsfoltos az üvegpoharad, a következő.

Sosem hinnéd el: nyald meg a poharad, mielőtt a rúzsos szádhoz emelnéd!

Ugye, mennyire életmentő? Eggyel könnyebb az élet!

Ez meg nagyon finom!

Extra sajtos sörleves

(cikkforrás: purewow)

Címlapról ajánljuk

Csak egy dolog kell, hogy soha többé ne duguljon el...

A mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!

Nosalty

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.