Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így futotta le a maratont a karantén alatt ez a pár anélkül, hogy kimentek volna a lakásból

Szeretnék, ha többen is követnék a példájukat, és egy mozgalom lenne az ötletükből.

A karantén alatt legtöbben a szobában való edzésformákat választják, bár Magyarországon egyelőre még lehet a szabadban sportolni. Persze sokan vannak, akik így sem szívesen mennek emberek közé, hogy megóvják magukat a fertőzéstől, nekik összeszedtük nemrég a legjobb edzős videókat.

A futás szerelmesei azonban nincsenek ilyen jó helyzetben, hiszen nem nagyon van más választásuk, minthogy kimenjenek az utcára – hacsak nincs futógépük.

Maraton az erkélyen

Most azonban egy karanténba került pár bebizonyította, hogy akár egy maratont is le lehet futni bezárva, csak egy erkély kell hozzá!

A Dubajban élő dél-afrikai házaspár, Collin Allin és felesége, Hilda egy 20 méteres erkélyen futotta le a maratont.

A pár a 42,2 kilométeres táv teljesítéséhez összesen 2100 alkalommal futotta végig saját erkélyét oda és vissza, röpke 5 óra 9 perc alatt.  

A pár a Twitteren, a #balconymarathon hashtag alatt számolt be a ritka teljesítményről, amely során egyébként tízéves kislányuk, Geena segítette őket az irányításban, valamint itallal, harapnivalóval és motiváló zenével kedveskedett nekik.

A házaspár nagyon szeretné, ha globális mozgalom lenne az erkélyfutásból, ezzel is mozgásra és kikapcsolódásra ösztönözve másokat a koronavírus-járvány okozta kényszerű otthonmaradás közepette.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!