Így fest főtt tojást egy őrült orosz

Nézd meg, csak pár perc, és hátha úgy döntesz, inkább így fested az idei tojásokat a locsolóknak. A vicces orosz a maga borzalmas angolságával tud valamit!

Nagyon amatőr videó, lepusztult, szörnyű háttér és hasonló angoltudás, a nyelvet ismerőknek ezért még nagyobb élmény lesz. Van valami a srácban, amitől szórakoztató, és valljuk be, ez végre egy működőképes trükk Húsvétra, egyszerű, olcsó, és jól is néz ki. A másik, amiért tetszik, és eltér a többi tojásfestő tipptől, hogy itt magát a főtt tojást színezzük meg, méghozzá ételfestékkel, ergo a menüben is felszolgálhatjuk a kék és zöld márványosra színezett darabokat. Képzeld el az idei kaszinótojást ilyen tojglikkal!

Olvasd el ezt is!

Fesd a tojásod ételekkel!

Tegyél egy tál vízbe 20-30 csepp ételfestéket, verd oda finoman az asztalhoz a tojást, picit hengergesd meg az asztallapon, hogy széttöredezzen rajta a főtt héj, de ne hámozd meg! Így rakd a festékbe, hagyd benne kb. 30 percig - ne hagyd benne túl sokáig - , majd válj meg a héjtól. Voilá! Márványos!

A mintázat mindig változik majd, egyedi, és tuti, hogy a gyerekek is imádják majd - megenni is.

Tipp: használj minél természetesebb anyagokból készült ételszínezéket.

Néhány tojásrecept Húsvétra:

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

<a href="http://www.happymothersday-2016.com/">happy mother's day</a> <a href="http://www.happymothersday-2016.com/">mothers day 2016</a> <a href="http://www.happymothersday-2016.com/">when is mother's day</a> <a href="http://www.happymothersday-2016.com/">mothers day</a>

Törölt felhasználó

<a href="http://www.happybirthdayfriends.com/wishing-you-a-happy-birthday/">Happy Birthday</a> <a href="http://www.happybirthdayfriends.com/wishing-you-a-happy-birthday/">Birthday</a> <a href="http://www.happybirthdayfriends.com/wishing-you-a-happy-birthday/">Birthday wishes</a>

Címlapról ajánljuk

További cikkek