Így fest főtt tojást egy őrült orosz

Nézd meg, csak pár perc, és hátha úgy döntesz, inkább így fested az idei tojásokat a locsolóknak. A vicces orosz a maga borzalmas angolságával tud valamit!

Nagyon amatőr videó, lepusztult, szörnyű háttér és hasonló angoltudás, a nyelvet ismerőknek ezért még nagyobb élmény lesz. Van valami a srácban, amitől szórakoztató, és valljuk be, ez végre egy működőképes trükk Húsvétra, egyszerű, olcsó, és jól is néz ki. A másik, amiért tetszik, és eltér a többi tojásfestő tipptől, hogy itt magát a főtt tojást színezzük meg, méghozzá ételfestékkel, ergo a menüben is felszolgálhatjuk a kék és zöld márványosra színezett darabokat. Képzeld el az idei kaszinótojást ilyen tojglikkal!

Olvasd el ezt is!

Fesd a tojásod ételekkel!

Tegyél egy tál vízbe 20-30 csepp ételfestéket, verd oda finoman az asztalhoz a tojást, picit hengergesd meg az asztallapon, hogy széttöredezzen rajta a főtt héj, de ne hámozd meg! Így rakd a festékbe, hagyd benne kb. 30 percig - ne hagyd benne túl sokáig - , majd válj meg a héjtól. Voilá! Márványos!

A mintázat mindig változik majd, egyedi, és tuti, hogy a gyerekek is imádják majd - megenni is.

Tipp: használj minél természetesebb anyagokból készült ételszínezéket.

Néhány tojásrecept Húsvétra:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.

Gibanica, a százrét hajtott rétestészta, mely sósan és édesen is...

Rétes a Balkánról, mely rác, délszláv, avagy szerb származású, és létrejöttébe biztosan beleszólt a török hódoltság is. Az ő baklavájukba magok kerülnek, leggyakrabban pisztácia és dió, de mindenféle új változata létezik már. A gibanica viszont túrótöltelékkel sül, nézzük, a mi receptünk miben más!