Így fest főtt tojást egy őrült orosz

Nézd meg, csak pár perc, és hátha úgy döntesz, inkább így fested az idei tojásokat a locsolóknak. A vicces orosz a maga borzalmas angolságával tud valamit!

Nagyon amatőr videó, lepusztult, szörnyű háttér és hasonló angoltudás, a nyelvet ismerőknek ezért még nagyobb élmény lesz. Van valami a srácban, amitől szórakoztató, és valljuk be, ez végre egy működőképes trükk Húsvétra, egyszerű, olcsó, és jól is néz ki. A másik, amiért tetszik, és eltér a többi tojásfestő tipptől, hogy itt magát a főtt tojást színezzük meg, méghozzá ételfestékkel, ergo a menüben is felszolgálhatjuk a kék és zöld márványosra színezett darabokat. Képzeld el az idei kaszinótojást ilyen tojglikkal!

Olvasd el ezt is!

Fesd a tojásod ételekkel!

Tegyél egy tál vízbe 20-30 csepp ételfestéket, verd oda finoman az asztalhoz a tojást, picit hengergesd meg az asztallapon, hogy széttöredezzen rajta a főtt héj, de ne hámozd meg! Így rakd a festékbe, hagyd benne kb. 30 percig - ne hagyd benne túl sokáig - , majd válj meg a héjtól. Voilá! Márványos!

A mintázat mindig változik majd, egyedi, és tuti, hogy a gyerekek is imádják majd - megenni is.

Tipp: használj minél természetesebb anyagokból készült ételszínezéket.

Néhány tojásrecept Húsvétra:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?