Így érd utol magad, ha sosincs időd kipakolni a kasszaszalagra

Jól bevásároltál, a kasszánál pedig olyan gyorsak az eladók, hogy alig tudod rendesen kipakolni a kosarad tartalmát?

Az elmúlt években sok olyan szupermarketet láthatunk, ahol a kasszában ülő eladók keze alatt csak úgy ég a munka, olyan gyorsan húzzák le a termékek vonalkódjait. Bár ez egyfelől felgyorsítja a folyamatot, mi, vásárlók néha már egészen zavarban érezzük magunkat, hogy nem sikerült mindent időben kipakolni a kasszaszalagra.

Az Nlc.hu egy angol férfi TikTok-ra feltöltött videójára lett figyelmes, melyben a vásárló úgy próbál meg időt nyerni magának a kipakoláshoz, hogy az egész szalagot elfoglalva (igen, ennek egy mögöttünk álló vásárló sem fog örülni), egymástól egyenlő távolságra kiépít három vagy négy stratégiai pontot, így, miközben ő pakol, a kasszában ülő eladónak szünetet kell tartania, amíg a szalag felhúzza az árukat a vonalkódolvasóhoz. Íme a trükk:

@ciaranelliottwalm

LIFE HACK #aldi #fyp #shopping #supermarket #tellme #rentfree #cheat #lifehack

original sound - Ciaran Elliott Walms

Nos, afelől vannak kétségeink, hogy mennyire fognak örülni ennek a módszernek az eladók, ha viszont egy kevésbé feltűnő módszerrel szeretnél magadnak időt nyerni fizetéskor, akkor azt ajánljuk, hívd segítségül a zöldségeket és a gyümölcsöket, rakd őket egymástól távolabb, ne egy kupacba. Mivel sok élelmiszerüzletben már csak a kasszánál mérik le a lédig termékeket, az eladóknak beletelik néhány másodpercbe, amíg beárazzák őket, ezzel pedig időt nyersz a pakoláshoz.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek