Igazán meglepnéd a családod? Ezeket a mesteri recepteket próbáld ki!

Szívesen készítenél valami egyedi receptet a kedvesednek? Ezen a hétvégén elkápráztatnád a családod? Ezeket a mesterszakács alkotta finomságokat próbáld ki! (x)

Hollókőn jártunk, pontosan aCastellum Hotel Hollókő**** konyháján, ahol Oláh Zoltán mesterszakács megmutatta nekünk a legizgalmasabb fogásait. Ezeket gyűjtöttük nektek egy csokorba. Ha úgy gondoljátok, hogy valamivel meg szeretnétek örvendeztetni szeretteiteket, ezek közül válasszatok receptet! Mi megkóstoltuk őket egytől-egyig, és isteni finomak!

Ez a kisfilm készült az ottjártunkról

Íme az aranyat érő receptek

  1. 1.

    Hűvös joghurtos eperleves ordás magpehelygombóccal

  2. 2.

    Sült, préselt libamáj gyömbéres-cseresznyés hagymalekvárral

  3. 3.

    Zsírjában konfitált kacsamell házi kéksajtból készült szarvasgombás mártással, grillezett zöld spárgával

  4. 4.

    Ropogós malac császárhús burgonya textúrával, füstöltsonkás savanyú káposztával

Tudj meg többet a Castellum Hotel Hollókő****-ről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek