Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Idén is segíthetsz a rászoruló nőkön egy kistáskányi kozmetikummal

Idén második alkalommal hirdetik meg a #nemluxustáska nevű kezdeményezést, ami hátrányos helyzetű nőkön szeretne segíteni.

2019 egyik legsikeresebb adománygyűjtését, a #nemluxustáska nevű kezdeményezést idén is megszervezték. A kampány célja idén is kettős: az egyik, amire szeretnék felhívni a figyelmet, hogy Magyarországon több ezer olyan nő él, akik számára gondot okoz, hogy beszerezzék az alapvető női higiéniás termékeket, a másik pedig, hogy az ő számukra egy csupa hasznos eszközökből és intimhigiéniás termékekből álló ajándékcsomagot állítsanak össze. Az adományt egy női táskában kapják meg a rászorulók, méghozzá a Magyar Máltai Szeretetszolgálattól.

Te hogyan tudsz segíteni?

A kampány január 31-ig tart, Budapesten pedig több vidéki városban is vannak átvételi pontok, ahol leadhatod a táskádat. Ezen a holnapon megtalálod a gyűjtőpontokat.

Mit tegyél a táskába?

Leginkább fogkeféket, kézkrémet, fogkrémet, szappant, sampont és betétet várnak a táskákba, de az adományozható termékek teljes listáját itt találod meg. Arra kérnek, hogy higiéniai okokból minden termék legyen új és bontatlan, illetve hogy az ajándék táska is legyen használható állapotban.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!