Egy hűtőszekrény, aminek lelke van!

A hűtőszekrényünk csendben, olykor hangosabban zümmög a konyhánkban. És csak ritkán jut eszünkbe, hogy milyen sokat köszönhetünk neki. A Samsung új hűtői azonban ahogy az otthonunkba kerülnek, azonnal kedvelt, és szinte alig hallható családtaggá válnak!

A legtöbb, ami kihozható egy hűtőszekrényből

Az új Samsung hűtőgépek sokkal többre képesek, mint hogy hidegen tartsák az ételeinket! A legújabb készülékcsalád tagjai ugyanis minden különböző élelmiszert azon a hőfokon dédelgetnek, ami a számára az ideális - a különböző praktikusan kialakított és remekül használható tárolónak köszönhetően. Így amit a hétvégi nagybevásárlás alkalmával megveszel, nem végzi fonnyadtan a kukában, sokkal tovább marad friss, ízletes, ropogós vagy lédús!

"Legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről, sajtokról vagy húsokról, a hűtést igénylő élelmiszereket sokszor egyszerűen csak bedobáljuk a hűtőszekrénybe vagy a fagyasztóba a bevásárlásból hazatérve, anélkül, hogy rendszereznénk őket. A nem megfelelően tárolt ételek azonban gyorsabban elveszíthetik íz- és tápanyagaikat, csupán azért, mert rossz helyre raktuk őket. Pedig némi tervezéssel, okos vásárlással, egészséges ételkészítéssel és a helyes élelmiszer-tárolással a mai, rohanó világunkban is megvalósítható a tudatos táplálkozás és háztartásvezetés" – mondta el a témában Antal Emese dietetikus.

A Samsung új, alul fagyasztós hűtőszekrényének minden részletét a maximális helykihasználás és a hosszabb frissen tartás szellemében tervezték:

  • Könnyedén elérhető hátsó helyek: a Samsung új, alul fagyasztós hűtőszekrényének görgős Easy slide polca könnyen kihúzható, így egyszerűen elérhetőek a polc hátsó részében tárolt élelmiszerek is.
  • Hűtő a hűtőben: az új Samsung alul fagyasztós hűtőszekrényben egy CoolSelect Zone nevű, önálló vezérlésű rekesz is helyet kapott, amelynek hőmérséklete mindig a rekeszben található élelmiszer igényeihez igazítható, így olyan, mintha két hűtőnk lenne. Két különböző hőmérséklet-beállítás közül választhatnak a felhasználók: a felvágottakat és húsokat érdemes 0 fokon tartani a természetes ízek megőrzése érdekében, a gyümölcsök és a zöldségek 3 fokon maradnak a legtovább frissek és ropogósak.
  • Teljesen kihúzható fagyasztó fiókok: a hagyományos mélyhűtő fiókoktól eltérően, a Samsung új hűtői esetén a mélyhűtő fiókok átlátszóak és teljesen kihúzhatók, így egyszerűbbé válik az ételek rendszerezése és kivétele.
  • Praktikus kivehető kosarak: a Grab’n Go kivehető kosárban kényelmesen elhelyezhetők, majd főzés során egyben kivehetők például a szószok és öntetek.
  • Még több hűthető ital a szomjas torkoknak: a hűtőszekrény ajtajának belső oldalán széles és mély, állítható, nagyméretű Big Guard ajtórekeszeket alakítottak ki, hogy a nagy, magas üvegek is könnyen elhelyezhetők legyenek a hűtőszekrényben. Ugye, milyen zseniális?

Cél a fenntartható és energiatakarékos otthonok megteremtése

Belegondoltál már abba, hogy mennyi áramot fogyaszt a hűtőszekrényed? Vagy abba, hogy mennyi ideig tart a leolvasztása és kitakarítása, amikor már bejegesedett? Ha a Samsung új, alul fagyasztós hűtőszekrényét választod, sem a következő villanyszámla után nem kapsz a szívedhez, sem leolvasztás réme nem fenyeget többé! Az energiatakarékosság egyrészt környezetvédelmi szempontból fontos, másrészt pedig a pénztárcára is hatással van – egy jól kiválasztott hűtőszekrény éves szinten jelentős összeget spórolhat a családi kasszának.

A Samsung új, alul fagyasztós, 3050-es hűtőszekrényénél rengeteg okos ötletet vetettek be a tervezők, például a hűtő kompresszora intelligens vezérlésének köszönhetően ki- és bekapcsolgatás nélkül tartja meg a kívánt hőmérsékletet, ezáltal energiát takarít meg, védi a környezetet is, sőt még a zajszintet is csökkenti. A hűtőszekrény ajtajának gyakori nyitogatása vagy éppen egy tányér melegebb étel behelyezése esetén ez a kompresszor képes hideg levegővel gyorsan szabályozni a hűtőben lévő hőmérsékletet, hogy csökkentse a felesleges energiafogyasztást. Sőt, a Samsung alul fagyasztós hűtőszekrényeivel nem kell többé a leolvasztással sem bajlódni, hiszen az újdonságokba No Frost jegesedésmentes technológiát építettek be. Ami azt jelenti, hogy nem képződik bennük jégréteg, és nincs is többé szükség leolvasztásra! Azaz az ételek igen rövid idő alatt lehűlnek, amivel mintegy 50 százalékos időmegtakarítás érhető el, nem is beszélve az energiaspórolásról. (x)

Samsung: Okos választás a konyhában is >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

Tücsökfehérjés snacket készített egy magyar orvostanhallgató

A Cricks, Magyarország első rovarfehérje-alapú élelmiszerforgalmazója különféle ízesítésű tücsökfehérjés proteinszeletekkel és snackekkel vált ismertté. Az innovatív termékötlet egy 24 éves orvostanhallgató, Péter Dániel fejéből pattant ki, aki La Fontaine meséitől inspirálva alkotta meg a gyorsan fogyasztható egészséges snackeket.

Nosalty

7 növény, amely segít elűzni a legyeket az otthonodból

A legyek bosszantó és kártékony kis élőlények, amelyek megkeseríthetik a szabadban töltött időt. Ha nem szeretnél vegyszereket használni ellenük, akkor természetes módon is védekezhetsz, növényekkel. A cikkben szereplő növények finom illatukkal elűzik a kártevőket, bónuszként pedig kellemesebbé teszik a kertedet és otthonodat is.

Nosalty

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.