Egy hűtőszekrény, aminek lelke van!

A hűtőszekrényünk csendben, olykor hangosabban zümmög a konyhánkban. És csak ritkán jut eszünkbe, hogy milyen sokat köszönhetünk neki. A Samsung új hűtői azonban ahogy az otthonunkba kerülnek, azonnal kedvelt, és szinte alig hallható családtaggá válnak!

A legtöbb, ami kihozható egy hűtőszekrényből

Az új Samsung hűtőgépek sokkal többre képesek, mint hogy hidegen tartsák az ételeinket! A legújabb készülékcsalád tagjai ugyanis minden különböző élelmiszert azon a hőfokon dédelgetnek, ami a számára az ideális - a különböző praktikusan kialakított és remekül használható tárolónak köszönhetően. Így amit a hétvégi nagybevásárlás alkalmával megveszel, nem végzi fonnyadtan a kukában, sokkal tovább marad friss, ízletes, ropogós vagy lédús!

"Legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről, sajtokról vagy húsokról, a hűtést igénylő élelmiszereket sokszor egyszerűen csak bedobáljuk a hűtőszekrénybe vagy a fagyasztóba a bevásárlásból hazatérve, anélkül, hogy rendszereznénk őket. A nem megfelelően tárolt ételek azonban gyorsabban elveszíthetik íz- és tápanyagaikat, csupán azért, mert rossz helyre raktuk őket. Pedig némi tervezéssel, okos vásárlással, egészséges ételkészítéssel és a helyes élelmiszer-tárolással a mai, rohanó világunkban is megvalósítható a tudatos táplálkozás és háztartásvezetés" – mondta el a témában Antal Emese dietetikus.

A Samsung új, alul fagyasztós hűtőszekrényének minden részletét a maximális helykihasználás és a hosszabb frissen tartás szellemében tervezték:

  • Könnyedén elérhető hátsó helyek: a Samsung új, alul fagyasztós hűtőszekrényének görgős Easy slide polca könnyen kihúzható, így egyszerűen elérhetőek a polc hátsó részében tárolt élelmiszerek is.
  • Hűtő a hűtőben: az új Samsung alul fagyasztós hűtőszekrényben egy CoolSelect Zone nevű, önálló vezérlésű rekesz is helyet kapott, amelynek hőmérséklete mindig a rekeszben található élelmiszer igényeihez igazítható, így olyan, mintha két hűtőnk lenne. Két különböző hőmérséklet-beállítás közül választhatnak a felhasználók: a felvágottakat és húsokat érdemes 0 fokon tartani a természetes ízek megőrzése érdekében, a gyümölcsök és a zöldségek 3 fokon maradnak a legtovább frissek és ropogósak.
  • Teljesen kihúzható fagyasztó fiókok: a hagyományos mélyhűtő fiókoktól eltérően, a Samsung új hűtői esetén a mélyhűtő fiókok átlátszóak és teljesen kihúzhatók, így egyszerűbbé válik az ételek rendszerezése és kivétele.
  • Praktikus kivehető kosarak: a Grab’n Go kivehető kosárban kényelmesen elhelyezhetők, majd főzés során egyben kivehetők például a szószok és öntetek.
  • Még több hűthető ital a szomjas torkoknak: a hűtőszekrény ajtajának belső oldalán széles és mély, állítható, nagyméretű Big Guard ajtórekeszeket alakítottak ki, hogy a nagy, magas üvegek is könnyen elhelyezhetők legyenek a hűtőszekrényben. Ugye, milyen zseniális?

Cél a fenntartható és energiatakarékos otthonok megteremtése

Belegondoltál már abba, hogy mennyi áramot fogyaszt a hűtőszekrényed? Vagy abba, hogy mennyi ideig tart a leolvasztása és kitakarítása, amikor már bejegesedett? Ha a Samsung új, alul fagyasztós hűtőszekrényét választod, sem a következő villanyszámla után nem kapsz a szívedhez, sem leolvasztás réme nem fenyeget többé! Az energiatakarékosság egyrészt környezetvédelmi szempontból fontos, másrészt pedig a pénztárcára is hatással van – egy jól kiválasztott hűtőszekrény éves szinten jelentős összeget spórolhat a családi kasszának.

A Samsung új, alul fagyasztós, 3050-es hűtőszekrényénél rengeteg okos ötletet vetettek be a tervezők, például a hűtő kompresszora intelligens vezérlésének köszönhetően ki- és bekapcsolgatás nélkül tartja meg a kívánt hőmérsékletet, ezáltal energiát takarít meg, védi a környezetet is, sőt még a zajszintet is csökkenti. A hűtőszekrény ajtajának gyakori nyitogatása vagy éppen egy tányér melegebb étel behelyezése esetén ez a kompresszor képes hideg levegővel gyorsan szabályozni a hűtőben lévő hőmérsékletet, hogy csökkentse a felesleges energiafogyasztást. Sőt, a Samsung alul fagyasztós hűtőszekrényeivel nem kell többé a leolvasztással sem bajlódni, hiszen az újdonságokba No Frost jegesedésmentes technológiát építettek be. Ami azt jelenti, hogy nem képződik bennük jégréteg, és nincs is többé szükség leolvasztásra! Azaz az ételek igen rövid idő alatt lehűlnek, amivel mintegy 50 százalékos időmegtakarítás érhető el, nem is beszélve az energiaspórolásról. (x)

Samsung: Okos választás a konyhában is >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?