Húsvéti falatozás lemondások nélkül!

Húsvétkor nagy a kísértés, így gyakran annyi finomságot eszünk, hogy utána gyomorbántalmak kínoznak minket. Többet nem kell aggódnunk, mert itt az új Rennie! (x)

Végre-valahára elérkezett a tavasz, véget ér a didergés! A Húsvét ünnepe sok szálon kapcsolódik az új évszak megérkezéséhez, hiszen népszokásaink mind-mind a megújuláshoz kötődnek. A Húsvét eljövetele azonban nemcsak a locsolkodást és tojásfestést, hanem a böjttel járó önmegtartóztatás végét is jelenti!

Akárcsak Karácsonykor vagy főbb ünnepeink alkalmával, Húsvétkor is gyakran megesik, hogy nem a legkönnyebb ételek kerülnek terítékre. A számos íncsiklandó leves, a fonott kalács, a bőséges sonkatálak, a kocsonya, a túrótorta és egyéb nyalánkságok mind-mind elengedhetetlen kellékei az ünnepi időszaknak.

A családi lakmározások sűrűsödésével a gyomorégéses panaszok is egyre gyakoribbá válhatnak, a kellemetlen tünetek pedig könnyen véget vethetnek a meghitt hangulatnak.

De miért hagynánk, hogy a gyomorégés tönkretegye az év egyik legszebb ünnepét? Hiszen van segítségünk! Ma már számos módszer és készítmény áll rendelkezésünkre a gyomorégés enyhítésében! Fontos azonban, hogy az ajánlott kezelés nem csupán hatékony, de kíméletes is legyen számunkra.

A bors- és jégmenta ízben illetve cukormentes kiszerelésben is kapható Rennie gyors, de gyengéd megoldást nyújthat a gyomorégéses panaszokra! Közvetlenül a gyomorban fejti ki hatását, és akár már két percen belül hatni kezd. A Rennie a felesleges savat vízzé és más természetes anyagokká alakítja, hogy gyomrunk ismét boldog legyen!

Vény nélkül kapható gyógyszer. L.HU.CC.03.04.2014.0240

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! (x)

Tudj meg többet a Rennie-ről

Almás túrótorta Tomatotree konyhájából

Túrótorta eperdísszel

Olasz túrótorta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.