Hiánypótló fagylaltozó nyílt a belváros szívében

Nincsen budapesti nyár Damniczki fagylalt nélkül. A cukrászmester fagyijai megérkeztek Budapest belvárosának szívébe, a Gelateria Pichler-be!

A 2019-es nyári szezonra Damniczki Balázs fagylaltjai megérkeztek Budapest belvárosának szívébe, a Gelateria Pichler-be, ahol mostantól huszonnégy féle Damniczki fagylalt közül választhatnak a vendégek.

A 2019 nyár elején nyitott, új fagylaltozó igazi hiánypótló hely a belvárosnak ebben a szegletében. A Városház utca és a Kossuth Lajos utca sarkán - két percre a frissen felújított Párisi udvartól - egy hangulatos fagylaltozó várja mostantól a vendégeket. A Gelateria Pichler tulajdonosai azonban nem elégedtek meg a tökéletes lokációval. A legjobb helyen a legjobb minőséget kívánják adni a hozzájuk betérő magyar és külföldi vendégeknek, éppen ezért választották partnerüknek a magas színvonalú fagylaltjairól híres székesfehérvári cukrászmestert, Damniczki Balázst, akinek a fagylaltjai egyébként már megtalálhatóak Budapesten, az Ideál Desszertben.

A Gelateria Pichler pultjában egyszerre 24 íz fér meg egymás mellett, amelyeket a több mint 60 fagylaltot felölelő szortimentből választanak ki, így lehetőség van arra, hogy - a nagy kedvencek mellett - mindig újabb és újabb kreációkat fedezzenek fel a visszatérő vendégek. A pult választékának felét a tejmentes sorbet–k alkotják, illetve – a laktózmentes választékon túl - cukormentes fagylaltokat szintén találni a kínálatban.

Damniczki Balázs neve garancia a sikerre

A Damniczki név sokaknak ismerősen csenghet, hiszen a Damniczki cukrászat 27 éves múlttal rendelkezik, az innen kikerülő termékek különlegesek, egyediek, megtalálhatók rajtuk, bennük a -Balázs speciális látásmódját tükröző - Damniczki-jegyek. Ez nem csak a kompromisszumoktól mentes desszertkészítés és a minőségi alapanyagok kizárólagos alkalmazásának összessége, ennél jóval több: minden egyes süteményben, desszertben, fagylaltban fellelhető az az egyedi hangvétel és merészség, amely jól jellemzi az innovatív cukrászt.

Balázs különleges érzékkel teremt meglepő harmóniákat, műhelyében sorra születnek a hatalmas népszerűségre szert tevő, első hallásra kissé furcsának tűnő, de minden esetben kiegyensúlyozott, harmonikus fagylaltok.

2013-ban a Vörösboros málnát választották az Év Fagylaltjának, 2017-ben ezen a versenyen, a gyömbéres maláta fagylaltjával ezüstérmet nyert Damniczki Balázs. Ugyanebben az évben pedig első helyezést ért el a Carpigiani cég által szervezett Gelato World Tour magyarországi versenyén, ahol a nemzetközi zsűri a fekete teás málnafagylaltját ítélte a legjobbnak.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?