Háziállatok és karácsony: a háború már elkezdődött!

Akinek van házikedvence, az tudja, hogy időnként kihívásokkal kell szembenéznie a mindennapi életben. Karácsonykor ez különösen igaz. Sok sikert, kutya- és macskabarátok!

Akinél kisgyerek van a háznál, az hamar megtanulja, hogy többé - legalábbis néhány évig - már a karácsony sem lesz ugyanolyan mint régen. A fán a díszek távolsága a padlótól egyenesen arányosan nő a csemete mozgásfejlődésével, hovatovább magasságával. Ugyanez a helyzet a házi kedvencekkel, csak ebben az esetben esélyünk sincs arra, hogy majd ráunjon az a derék jószág, esetleg kinőjön a kajlaságból, és ne piszkálja a díszeket, izzósorokat, karácsonyfát.

Mutatunk néhány képet, amelyeken a karácsony és a háziállatok versenyében bizony az ünnep maradt alul. Kattints a galériáért!

Ez is érdekelhet!

11 karácsonyi süti, amiket alaposan elrontottak

Hozzászólások (1)

witch

Nekunk az egyik macska befekszik a fa ala, a masik meg felmaszik a kozepere. :o) Szoval az egyik a "disz", a masik pedig az "ajandek". Szerencsere eddig meg nem boritottak fel.

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty

További cikkek