Ilyen gyakran kéne valójában hajat mosni

A tökéletes aranyközéputat nehéz megtalálni a hajmosást illetően. Szerencsére egy hair stylist segít abban, milyen gyakran kéne hajat mosni.

Vannak emberek, akik naponta mosnak hajat, mások csupán hetente egyszer veszik rá magukat. Mindenki másra esküszik, most azonban TheSalonGuy a YouTube-csatornáján elárulta, milyen gyakran is kéne hajat mosni.

Ilyen gyakran kéne valójában hajat mosni

Rengeteg ember van az interneten, akik azt mondják: „Mosd meg a hajad minden héten”, „Mosd meg kéthetente” vagy „Mosd meg évente egyszer” – ezek az őrült, őrült dolgok. Profi hair stylistként sok-sok évnyi tapasztalattal azt mondom: mossa meg a haját, amikor szükséges.”

Persze ezzel a válasszal nem vagyunk annyira kisegítve, de szerencsére azért a hair stylist adott javaslatot: „Véleményem szerint a heti kétszeri vagy háromszori hajmosás – esetleg hétfőn, szerdán és pénteken – teljesen tökéletes.

Ha ezt betartod, akkor gyorsabban nőhet a hajad, mivel természetes olajokkal hidratálja a fejbőrt anélkül, hogy lehetővé tenné a szennyeződések és a bőrsejtek felhalmozódását. A túl gyakori hajmosás eltávolíthatja ezeket az olajokat, ami miatt korpás és száraz lehet a fejbőröd.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.