Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ha meglátod, mi volt a nő szendvicsében, legközelebb te is a kenyérszeletek közé nézel

Valószínűleg nem erre számított, amikor megvette a reggelijét.

Elképesztő történetet osztott meg egy új-zélandi nő. A hölgy megéhezett, és egy szendvicset vásárolt az egyik helyi pékségben, amiért 5 dollárt (kb. 1445 forint) fizetett. Amikor kicsomagolta a szendvicset, ezzel a látvánnyal kellett szembesülnie:

A szendvicsre alig kentek vajat, és csupán két vékony csík sonkát tettek belé. A nőt nem sokkolták különösebben a történtek, és ahelyett hogy panaszt tett volna személyesen az eladóknál, inkább feltöltött egy fotót a kajájáról a pékség egyik közösségi csoportjába.

Készítsd otthon, abból nem lehet baj:

Ami még meglepőbb, hogy a hiba ellenére a nő megette a szendvicset, és azt írta, hogy finom volt. A kommentelőknek már annyira nem volt vicces a történet, szerintük a szendvics egyszerűen egy átverés a cég részéről.

Az új-zélandi nő esete nem egyedi. A történet kapcsán eszünkbe jutott, hogy mi is jártunk már hasonlóképpen magyar pékségek szendvicseivel. Ők azért ennyire messzire nem mentek, de az előfordult, hogy a szendvics fele volt csak megtömve salátával és hússal, vagy hogy kimaradt a sajt, esetleg a paradicsom belőle. Tehát, ha elbizonytalanodunk, érdemes a kenyérszeletek közé nézni még a kasszától való távozás előtt.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!