Ha arról van szó, hogy valamilyen gyors, mégis értékelhető ebédet kell az asztalra tenni, mindenki más eszközökhöz nyúl: ki egy villámtésztát dob össze, más szendvicset ken, míg egyesek talán nem is esznek semmit, csak mély levegőt vesznek az éhségére. Az egyszerű, mégis laktató fogások szinte minden kategóriájában kioszthatóak a szerepek: lássuk például, te melyik gyors virslis ebéd lennél a személyiséged alapján!
A lusta gurmé: Wimpi, a Mecsek hot dogja

Nem szeretsz sok időt a konyhában időzni, azonban nem kötsz kompromisszumot abban, hogy mi kerül a gyomrodba. Zacskós leves vagy mirelit készétel szóba sem jöhet, csak olyat vagy hajlandó megenni, amit magad dobtál össze...természetesen kevesebb, mint fél óra alatt.
Lélekételed a wimpi, a magyar hot dog, amihez szeretsz roppanós héjú sertés frankfurti virslit használni, mert az adja a legjobb állagbeli élményt.
A partykaják megszállottja: 20 perces sajtos corn dog

Az egész életed egy nagy parti (legalábbis te így érzed), még a konyhában is úgy alkotsz, mintha épp vendégségre készülnél. Imádod a kis falatkákat, a csipegetős ételeket, mert azokat másokkal is megoszthatsz.
A puha tésztában kisütött, olvadozó sajttal bélelt corn dog az egyik specialitásod, és mindig szigorúan sajtos virslit használsz hozzá, hogy dupla élvezetet nyújtson a pálcikára szúrt finomság. A PICK Pickolino sajtos virslijével tökéletessé teheted a receptet.
A „mindenki nagymamája": Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

Nem tudsz leállni a komfortos, házias ételek készítésével, mindenkit, aki a konyhád felé vetődik megvendégelsz és megetetsz: nálad senki nem maradhat éhes! A kamrád és a hűtőd mindig tele van finomságokkal, amelyekből összedobhatsz valami gyorsat és laktatót.
Nem is annyira titkolt kedvenced a frankfurti leves, amit (majdnem) ugyanúgy készítesz, mint anyukád, előtte pedig az ő anyukája. A te újításod, hogy lepirítod a virslit, ami sertés vagy baromfi is lehet, éppen ahogy változnak az igények.
A gáztűzhely ellensége: Virslisaláta pirított virslivel

Nem is annyira az a tényállás, hogy félsz a tűztől, egyszerűen csak hozzászoktál a hideg ételek kényelméhez. Minek várni arra, hogy felmelegedjen a sütő, hogy felforrjon a víz, ha egyszer annyi élelmiszer van, amit hidegen, nyersen is megehetsz?
Rengeteg majonézes salátát keversz otthon, ezekkel ugyanis könnyű a jóllakás. Az abszolút favoritod virslivel készül, amibe büszkén, nyersen vagdosod a karikákat...esetleg ünnepnapokon pirítod csak meg őket egy kicsit.
Az örök nyaraló: Virslis lecsó

Teljesen mindegy neked, hogy milyen évszak van, milyen hónapot írunk: ha esik, ha fúj, nyáriasan szeretsz viselkedni. Ha tehetnéd még a legmélyebb télben is fürdőruhában járnál, de mivel ezt nem lehet, nyárias ételek főzésével pótlod a hétágra tűző napot.
Nálad nem múlhat el hét anélkül, hogy ne főznél egy nagy kondér lecsót, amit jobban szeretsz virslivel, mint kolbásszal: valahogy barátságosabb íze lesz tőle a paradicsomnak, paprikának.
Mindegy, melyik típust érzed magadhoz a legközelebb, a Pick Pickolino virslik sokszínű kínálatában te is megtalálhatod kedvencedet! A Pickolino termékeiről még többet itt tudhatsz meg!