Gyönyörű csomagolást kaptak a Mizo termékei, Te is sokat tanulhatsz belőlük

A Mizo tejtermékeinek legújabb csomagolásán a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének remekei szerepelnek. 

Mit szólnál hozzá, ha Munkácsy Mihály Ásító inasa, vagy Csontváry Magányos cédrusa ott pihenne a táskádban, gyönyörködhetnél bennük a reggeli kávé mellett, miközben megismerhetnéd keletkezéstörténetüket, egyedi műelemzésüket?

A Mizo minden évben arra törekszik, hogy valami váratlan újdonsággal lepje meg a vásárlókat. Idén ősszel a márka dobozos kávéjait a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének gyönyörű festményei borítják be, minden festményhez pedig jár egy-egy kis műelemzés is, ezzel is népszerűsítve a képzőművészetet, és arra biztatva a fogyasztókat, látogassanak el a hazai múzeumokba - derül ki a kreativ.hu cikkéből.

A termékcsalád összesen 30 festményt mutat be nemcsak hazai, de nemzetközileg is világhírű művészektől. A bemutatott festmények alkotói között láthatjuk például Munkácsy Mihály, Szinyei Merse Pál, Csontváry Kosztka Tivadar, Henri de Toulouse-Lautrec vagy éppen Goya festményeit, a képek mellett pedig Mácsay Krisztina és munkatársai, a múzeum szakemberei által írt rövid műelemzéseket is elolvashatjuk. A sorozat elemeinek könnyebb beazonosíthatósága érdekében a dobozok alsó részén mindegyik festmény egyedi sorszámot kapott, 1-30-ig, de az új csomagolásukat és történetüket a márka új, dedikált weboldalán is elolvashatjuk.

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

via kreativ.hu

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

#HÁZICSEMEGE: Kanálka

Egy testvérpár áll a Kanálka mögött, akik az egészséges életmód jegyében varázsolnak az asztalokra különféle krémeket, zöldségszirmokat és chutney-kat, a vásárlók legnagyobb örömére.

Macsuga Viktória

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!