Főzz le mindenkit, és nyerj!

Végre egy játék, ahol a konyhai kreativitás kerül terítékre! A 4 hetes versenyen ráadásul nemcsak a szakértő zsűrit, hanem a Lidl rajongóit is elkápráztathatod tudásoddal! (x)

Az első héten az előételek és a levesek versenyeznek majd egymással. A második és a harmadik hét a főételeké, a negyedik héten pedig a desszertek között keresi az ötletességre és finomságokra egyaránt nyitott zsűri, valamint a rajongótábor a legjobbakat. De a játék nem ilyen egyszerű! Vannak előre meghatározott hozzávalók, amik semmiképpen sem maradhatnak ki a főztödből.

Hogyan vehetsz részt a játékban? Mutass fel minden hét végén egy receptet és egy fényképes bizonyítékot, ami alapján a zsűri döntést hozhat a heti győztesről. A kinevezett döntnökök mellett a Lidl Facebook-oldalának rajongói is szavaznak az általuk legjobbnak ítélt receptre. Szavazz a kedvenceidre te is!

A zsűri a négy játékhét legjobb receptjeinek beküldői közül választja ki a játék végső győztesét, aki 300 000 forint értékű Lidl vásárlási utalványt nyer. A fődíjas recept elkészítését filmen is megörökítik. Ráadásul te is bármikor kipróbálhatod mások ételkölteményeit. Főzd meg, fotózd le, töltsd fel, szavazz a kedvencedre, és nyerj! (x)

Főzz le mindenkit, és nyerj! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek