Főzz le mindenkit, és nyerj!

Végre egy játék, ahol a konyhai kreativitás kerül terítékre! A 4 hetes versenyen ráadásul nemcsak a szakértő zsűrit, hanem a Lidl rajongóit is elkápráztathatod tudásoddal! (x)

Az első héten az előételek és a levesek versenyeznek majd egymással. A második és a harmadik hét a főételeké, a negyedik héten pedig a desszertek között keresi az ötletességre és finomságokra egyaránt nyitott zsűri, valamint a rajongótábor a legjobbakat. De a játék nem ilyen egyszerű! Vannak előre meghatározott hozzávalók, amik semmiképpen sem maradhatnak ki a főztödből.

Hogyan vehetsz részt a játékban? Mutass fel minden hét végén egy receptet és egy fényképes bizonyítékot, ami alapján a zsűri döntést hozhat a heti győztesről. A kinevezett döntnökök mellett a Lidl Facebook-oldalának rajongói is szavaznak az általuk legjobbnak ítélt receptre. Szavazz a kedvenceidre te is!

A zsűri a négy játékhét legjobb receptjeinek beküldői közül választja ki a játék végső győztesét, aki 300 000 forint értékű Lidl vásárlási utalványt nyer. A fődíjas recept elkészítését filmen is megörökítik. Ráadásul te is bármikor kipróbálhatod mások ételkölteményeit. Főzd meg, fotózd le, töltsd fel, szavazz a kedvencedre, és nyerj! (x)

Főzz le mindenkit, és nyerj! >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek