Főzz le mindenkit, és nyerj!

Végre egy játék, ahol a konyhai kreativitás kerül terítékre! A 4 hetes versenyen ráadásul nemcsak a szakértő zsűrit, hanem a Lidl rajongóit is elkápráztathatod tudásoddal! (x)

Az első héten az előételek és a levesek versenyeznek majd egymással. A második és a harmadik hét a főételeké, a negyedik héten pedig a desszertek között keresi az ötletességre és finomságokra egyaránt nyitott zsűri, valamint a rajongótábor a legjobbakat. De a játék nem ilyen egyszerű! Vannak előre meghatározott hozzávalók, amik semmiképpen sem maradhatnak ki a főztödből.

Hogyan vehetsz részt a játékban? Mutass fel minden hét végén egy receptet és egy fényképes bizonyítékot, ami alapján a zsűri döntést hozhat a heti győztesről. A kinevezett döntnökök mellett a Lidl Facebook-oldalának rajongói is szavaznak az általuk legjobbnak ítélt receptre. Szavazz a kedvenceidre te is!

A zsűri a négy játékhét legjobb receptjeinek beküldői közül választja ki a játék végső győztesét, aki 300 000 forint értékű Lidl vásárlási utalványt nyer. A fődíjas recept elkészítését filmen is megörökítik. Ráadásul te is bármikor kipróbálhatod mások ételkölteményeit. Főzd meg, fotózd le, töltsd fel, szavazz a kedvencedre, és nyerj! (x)

Főzz le mindenkit, és nyerj! >>

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?