Olajban és forrólevegős sütőben sült ételeket hasonlítottunk össze – itt a videó!

Imádjuk a bundás húsokat és a sült krumplit, de szemünket eltakarva nehéz volt kitalálnunk, vajon melyik elkészítési módozatot kóstoljuk éppen: a hagyományosat vagy az olajban sültet. Nézd meg izgalmas ízkalandozásunkat! (x)

Egyre többen csatlakoznak a forrólevegős sütők rajongói táborához. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen sütőben sokkal kevesebb zsiradékkal, rövidebb idő alatt készíthető el például a csirkecomb és a sült krumpli. Mi is felültünk a trendvonatra, és próbára tettük érzékeinket. Szemmaszkban kíséreltük meg kitalálni, hogy az elénk tett ételek vajon olajban vagy a gyártótól kapott Philips Airfryer XXL Smartban készültek-e. Most megosztjuk veletek, hat kollégánk miként teljesített az ízteszten, nézzétek:

Keressetek még több Philips Airfryer XXL Smartban készült receptet itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek