A forrólevegős sütő a modern konyha egyik legpraktikusabb eszköze, amely forradalmasította az otthoni főzést. Azonban, ahogy minden új technológia, ez is igényel némi tanulást és odafigyelést. Sokan abban a hitben használják, hogy egyszerűbbé teszi az életet, ám néhány gyakori hiba miatt a várt ízletes fogások helyett odaégett, száraz vagy épp nyers ételeket kapnak. Ha szeretnéd, hogy a forrólevegős sütőd mindig a legjobb formáját hozza, tarts velünk, és tanuld meg, hogyan kerülheted el a leggyakoribb buktatókat!
Kattints a képre, hogy megtudd, mik a leggyakoribb hibák!
Hibák, melyeket ha elkövetsz a forrólevegős sütőben, éhen marad a család
Túl sok túl kevés
Sokan úgy gondolják, hogy az airfryerben készült ételekhez nem kell olajat használni, pedig érdemes meglocsolni egy kevéssel. Fontos azonban, hogy csak vékony rétegben permetezd meg az ételeket olajspray-vel, ugyanis, ha eláztatod őket, nem lesz ropogós a végeredmény.
Még több hasznos cikk, ami segít majd az otthonfőzésben: