A kebabos, ahová Colin Farrell is mindennapi vendégként tért be – A Hari Kebab vezetője mesélt a 24.hu podcastjában

A 24.hu gasztronómiai podcastjának legújabb részében Harsányi Attila beszélt a budapest gyrosos éttermekről, a kebab és a gyros közti fő különbségekről, és arról, hogy miért fontos a kedves kiszolgálás egy gyorsétteremben is. Hallgassátok meg a Filéző legfrissebb epizódját!

A Filéző a 24.hu rendszeres gasztronómiai podcastja, amelynek ezúttal Harsányi Attila, a Hari Kebab étterem vezetője volt a vendége. Többek között olyan érdekes részleteket is megosztott erről a szakmáról, hogy érkezik a gyroshús az éttermekbe, és mennyi fogy belőlük napi szinten. A Filéző új részében arra is fény derül, hogy mi a különbség a kebab és a gyros között.

A kebabos, ahová Colin Farrell is mindennapi vendégként tért be / Fotó: Hari Kebab Facebook

A hetedik kerületi étterem kis vállalkozásból nőtte ki magát forgalmas étteremmé, népszerűsége azóta is töretlen. A Hari Kebab egy igazán barátságos hely, itt mindenkit szívélyesen fogadnak.

Hírük egészen messzire juthatott, Attila elmondása szerint ugyanis Colin Farrell is visszatérő vendég volt náluk, amikor éppen Budapesten forgatott.

Az epizódban erről is szó esik, de további titkokat is megtudhatunk, például a tökéletes joghurtos és csípős szósz ismertetőjeleit vagy a hús fűszerezésének kritériumait – ezek mind olyan faktorok, amelyek miatt rengeteg visszajáró vendége van a Hari Kebabnak.

Arról is szó esik, hogy mitől lesz különleges egy kebabot felszolgáló étterem, amikor csak a Nagykörúton több mint 70 ilyen egység található, Attila pedig megosztja a kiszolgálásról alkotott véleményét is, aminek központjában az a gondolat áll, hogy egy gyorsétteremben is lehet minőségi gasztroélményt nyújtani.

Amikor a vendég hozzánk belép, az vendégnek érezze magát. Teljesen mindegy, hogy mi egy street food vagyunk és egy gyorsétterem.

A teljes beszélgetésért hallgassátok meg a Filéző legújabb részét!

Forrásunk volt.

Címlapkép: Hari Kebab/Facebook


Még több izgalmas beszélgetés gasztroarcokkal:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek