Fésűs Nelly, eperrel a jó alakért

Fésűs Nelly mindig bombaformában van, de nem azért mert diétázik. Fellépésekre jár, sportol, eszik, élvezi az életet és alig várja az eperszezont, amikor is epret eperrel fog enni.

Nagyon jó az alakod, mi a titkod?

Szerencsés alkat vagyok, de a sport is sokat számít. A kettő együtt az, aminek az eredménye a külsőm. A szervezetem magától megálljt parancsol, ha túllövök a célon, automatikusan nem kívánom onnantól kezdve a nehéz ételeket, a kenyeret. A titkom – ha van ilyen – abban rejlik, hogy világéletemben figyeltem a szervezetem jelzéseire, éppen ezért tudom, hogy mit kell ennem vagy elkerülnöm.

Előadás előtt nem nagyon tudok enni, mert elnehezülne a gyomrom és nagyon elálmosodnék, az meg nem feltétlenül jó, ha az ember előadás előtt elalszik. Utána pedig már nem igazán vagyok éhes. Az biztos, hogy kenyeret már semmiképpen sem eszem lefekvés előtt, de ha megéhezem, akkor nem tartom vissza magam. Megeszem mindent, azért sportolok, hogy ehessek.

Rengeteg előadásod van, előtte és után miket szoktál enni?

Mi a kedvenc gyümölcsöd, amiből legszívesebben annyit fogyasztanál, amennyit csak bírsz?

A földieper. Magában, turmixban, süteményben, ami úgy kezdődik, hogy eper, az nekem mind jöhet, nagyon egészséges.

Kinek mi a kedvence a családban, mit szeret a lányod és a párod?

A kislányom folyton paradicsomlevest és palacsintát kér, bármilyen helyzetben és bármekkora mennyiségben meg tudja enni. A párom pedig a madártejért van oda, azt a héten egyszer illik csinálnom, mert különben palotaforradalom van.

A következő hónapokban hol szerepelsz, a Dívákkal terveztek újabb fellépést?

A Dívákkal nyáron lesz fellépésünk, nagy valószínűséggel Fehérváron, de ez még képlékeny. Most pedig még a Karinthy Színházban játszom a Szent Péter esernyőjében és a Hyppolit, a lakájban. Augusztustól pedig a tatabányai Jászai Mari Színházban kezdem el próbálni a Dzsungel könyvét, Bagirát alakítom majd Vikidál Gyula oldalán.

Fésűs Nelly honlapja itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

További cikkek