Fésűs Nelly, eperrel a jó alakért

Fésűs Nelly mindig bombaformában van, de nem azért mert diétázik. Fellépésekre jár, sportol, eszik, élvezi az életet és alig várja az eperszezont, amikor is epret eperrel fog enni.

Nagyon jó az alakod, mi a titkod?

Szerencsés alkat vagyok, de a sport is sokat számít. A kettő együtt az, aminek az eredménye a külsőm. A szervezetem magától megálljt parancsol, ha túllövök a célon, automatikusan nem kívánom onnantól kezdve a nehéz ételeket, a kenyeret. A titkom – ha van ilyen – abban rejlik, hogy világéletemben figyeltem a szervezetem jelzéseire, éppen ezért tudom, hogy mit kell ennem vagy elkerülnöm.

Előadás előtt nem nagyon tudok enni, mert elnehezülne a gyomrom és nagyon elálmosodnék, az meg nem feltétlenül jó, ha az ember előadás előtt elalszik. Utána pedig már nem igazán vagyok éhes. Az biztos, hogy kenyeret már semmiképpen sem eszem lefekvés előtt, de ha megéhezem, akkor nem tartom vissza magam. Megeszem mindent, azért sportolok, hogy ehessek.

Rengeteg előadásod van, előtte és után miket szoktál enni?

Mi a kedvenc gyümölcsöd, amiből legszívesebben annyit fogyasztanál, amennyit csak bírsz?

A földieper. Magában, turmixban, süteményben, ami úgy kezdődik, hogy eper, az nekem mind jöhet, nagyon egészséges.

Kinek mi a kedvence a családban, mit szeret a lányod és a párod?

A kislányom folyton paradicsomlevest és palacsintát kér, bármilyen helyzetben és bármekkora mennyiségben meg tudja enni. A párom pedig a madártejért van oda, azt a héten egyszer illik csinálnom, mert különben palotaforradalom van.

A következő hónapokban hol szerepelsz, a Dívákkal terveztek újabb fellépést?

A Dívákkal nyáron lesz fellépésünk, nagy valószínűséggel Fehérváron, de ez még képlékeny. Most pedig még a Karinthy Színházban játszom a Szent Péter esernyőjében és a Hyppolit, a lakájban. Augusztustól pedig a tatabányai Jászai Mari Színházban kezdem el próbálni a Dzsungel könyvét, Bagirát alakítom majd Vikidál Gyula oldalán.

Fésűs Nelly honlapja itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek